Jaký nabídnou plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@vulpes píše: úplný souhlas. Chtít se se mnou někdo začal na pohovoru bavit o „čisté mzdě“, tak pojmu buď toto podezření, nebo si budu myslet, že dotyčný nemá ani páru o principu mzdy a pokud by šlo o petenciálního nadřízeného, tak bych ho asi nedokázala brát nijak vážně. Bavit se o čisté mzdě je prostě nesmysl a každý by to měl vědět.
JO, tos napsala naprosto přesně, bavit se o čisté mzdě může je úplný ignorant… no, i když pokud by si ji se mnou chtěl někdo dohodnout, tak dobrá, rozhodně mu pak nepodepíšu prohlášení poplatníka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TamaraAlmara píše:
A myslite, ze je sef ve firme 20 lidi skutecne potrebuje? To jsou jak rodina. Vzdycky si nejak vyjdou vstric a co neudělá ona udela kolega. Vyhoda malych firem. Ja pracovala v takove, kde sef nebyl sef, vedouci nebyl vedouci, zamestnanci to vedli lip nez oni a vesele tomu vsichni rikali rodinna firma.
tak tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
@Lenka002 ještě taková technická…normálně by nadřízený tuhle situaci řešil tak, že s vědomím, kolik brala HRUBÉHO ta předchozí síla a s vědomím, jaký mám na tu pozici platový strop (pokud na to nemám kompetence, tak určuje můj nadřízený) si prostě v rámci výběrka vytipuji nejlepší kandidáty, koho bych tam určitě chtěla mít a těch se zeptám na jejich představu. Pak nastává chvíle pro vyjednávání. Pokud se sejdeme ve výsledku v mnou zvoleném intervalu, tak je to OK.
Nebo-li stručně - plat se nenabízí (pokud nejsem státní správa a nemám tabulky), ale zjišťuje se cena uchazeče.
Je na mě, abych si pak zvážila, jestli mi tam stačí průměrná holka za průměrnou cenu nebo si mohu dovolit extra třídu za extra plat.Nezlobte se, (stejně se budete zlobit…), ale i podle těch ostatních diskuzí…vždyť nemáte základní rozhodovací schopnosti!
Souhlas.
A myslím, že vzhledem na minimální požadavky a prac. dobu by v Praze sehnala i za 25, ale 30-35 je lepší, to tam můžte vydržet roky. Brala bych radši mamku po mateřské pouze se střední školou, ta bude mít menší šance (možná i ambice) dělat větší kariréu než třeba studentka těsně po VŠ, která vydrží rok a pak se poohlédne po něčem s větší perspektivou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminkooo86 píše:
@Lenka002 Teď už je těžko dohledám, když jsi si je opravila![]()
Osobně bych za šéfku člověka, co dělá z lidí blbce, nechtěla (viz. oprava chyb a dodatečné dotazování se na chyby
), ale naštěstí pro mě, práci měnit nepotřebuji
Já našla jednu jedinou chybu a opravila ji, nač to množné číslo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Chyby sis opravila, tak nedelej, ze nevis.
JEDNU.
Kde jsou ty další?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy by mě nenapadlo nekoho zaměstnat na černo, Bože že jsem tam nedala hrubého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až se budu chtít příště na něco zeptat, tak se plácnu přes ruce, kdybych se blížila k Emimi.
A MMCH, když umíte jen rejpat( některé), tak to číst nemusíte, povinné to není!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminkooo86 píše:
@Lenka002 Teď už je těžko dohledám, když jsi si je opravila![]()
Osobně bych za šéfku člověka, co dělá z lidí blbce, nechtěla (viz. oprava chyb a dodatečné dotazování se na chyby
), ale naštěstí pro mě, práci měnit nepotřebuji
Ehm, máš tam hrubky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 neni vsechno rejpani, co se ti nelibi, vetsinou to byly vecne pripominky. Treba by ses tak zeptala i na pohovoru a odradila potencionalni uchazece.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše:Až se budu chtít příště na něco zeptat, tak se plácnu přes ruce, kdybych se blížila k Emimi.
A MMCH, když umíte jen rejpat( některé), tak to číst nemusíte, povinné to není!
doprčic, já fakt čumím, jakou scénu tu některé zvládly udělat. Kašli na to, nemůžu si pomoct, ale přijde mi, jestli v tom nehraje určitou roli závist, že ty máš firmu a nabízíš zaměstnancům plat, který dotyčné nemají ani samy pro sebe…
Jinak si myslím, že podle tvého popisu nebudeš mít absolutně žádný problém asistentku najít. Tvoje požadavky splňují i šikovnější absolventi středních škol, až na ten rok praxe, což také není žádný přehnaný požadavek. Jinak jak tu zaznělo, plat udávej v hrubém, to je standard. Také jsem si nejdřív myslela, že to nabízíš na černo, když jsi psala na ruku.
- Citovat
- Upravit
Me prijde celkem slusny plat 30-35tis. Hrubeho…ale zalezi na lokalite, u nas na Sumave by to byl uzasny plat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Myslím, že to jsou slušné peníze a dobrá prac. dobaJinak mě překvapuje, že někoho napadlo, že bys ji zaměstnávala načerno, to snad ani v Praze ve firmě není možné, nejspíš to děvčata brala podle sebe, třeba když načerno poklízely v hospodě atd. a proto je to napadlo
Jsme mzdovka a personalistka ve firmě, kde nikoho na černo nevyplácíme a dokonce jsem ani nikdy nepoklízela v hospodě. Ale formulace „čistého na ruku“ ve mě okamžitě evokuje práci na černo. Takhle se o platu v rámci výběrového řízení opravdu nemluví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše:
@free333Nikdy by mě nenapadlo nekoho zaměstnat na černo, Bože že jsem tam nedala hrubého.
Bud v klidu, ja jsem to hned pochopila, jak to myslis, nektere jsou fakt
asi maji zalibu v rypani a nemaj co na praci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky těm, co to pochopily. Ano, měla jsem se vyjádřit jinak, moje chyba, ale už to omílat několikrát snad stačilo.
Nikdo mi ale neřekl ty chyby, já tam vážně našla jednu (spojila jsem dvě slova dohromady) a opravila ji. Velká písmena nějak nechápu, kde by měly být.
Každopádně děkuji za příspěvky a témata o práci již dávat nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslite, ze je sef ve firme 20 lidi skutecne potrebuje? To jsou jak rodina. Vzdycky si nejak vyjdou vstric a co neudělá ona udela kolega. Vyhoda malych firem. Ja pracovala v takove, kde sef nebyl sef, vedouci nebyl vedouci, zamestnanci to vedli lip nez oni a vesele tomu vsichni rikali rodinna firma.