Vaše práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tapa píše:
Pracuji v sociálních službách a práce mě naplňuje. Někdy je to dost náročné.
Po třech letech jdu z plného na zkrácený úvazek a to hlavně kvůli dětem. Peněz bude méně, ale potřebuji už ubrat.
A jak mas stare deti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.borufka Když jsem nastupovala, tak kluk měl 3 roky a dcera 10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapa a ted na pul úvazku? vzdyt deti jsou větší. Vic starosti? ja ma 4 a 8 let a ma výčitky, jenže na pul nejde sehnat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne já mám tříčtvrteční úvazek a spokojenost. Nejsem tolik unavená a v pohodě jsem se synem zvládla první třídu. Na plný se zatím vracet nechci.Ono kolikrát i 17 služeb v měsíci bylo na mě až až…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapa aha a pracujes 12 hodin cele dny.?asi teda i vikendy.?tak maly sel ted do 1 tridy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zkrácený úvazek pracuji od dubna 2018 a v září mi kluk nastoupil do 1.třídy, takže víc času pro něj.
Mám dvanáctky denní, noční, občas svátek a dva celé víkendy v měsíci.
V průměru je to asi 11 -12 služeb a pokud mám přesčasy, tak i méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapa píše:
Na zkrácený úvazek pracuji od dubna 2018 a v září mi kluk nastoupil do 1.třídy, takže víc času pro něj.
Mám dvanáctky denní, noční, občas svátek a dva celé víkendy v měsíci.
V průměru je to asi 11 -12 služeb a pokud mám přesčasy, tak i méně.
Ja chci odejit ted z prace, a pracovat na zkraceny prodavam elegantni spolecenskou modu vemexte Brne na celej uvazek za 40 hod tydne a mam13500 v Brne.jsem v praci dene od 9 do 6 3× v tyfnua, prijedu o pul osme dvaktat do 17,tak o pul semeiz me to stve kvuli deckam. Kamaradka prcuje v tesku za 12 tisi cstehoa dela 6 hodin dene.Taky sem punxj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit