Vaše práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
19.3.18 20:03

Pracuji ve školce. Můj dětský sen a baví mě to moc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.18 20:13

Ja deset let ucila na zakladce, pak dva roky rodicak, ted jsem prechodne presunuta do ms a beru cca 21 tis. cisteho, premie vetsinou nic moc, max jednou do roka. A musim rict, ze po navratu z rd uz zacinam byt z ceskeho skolstvi fakt unavena…posledni dobou si rikam, ze mi to za ty prachy uz nestoji, ale vubec nevim, kam bych se vrtla, navic je v planu druhe ditko…jedine, co me drzi nad vodou je prcae s detmi, ktera me pres to vsechno bavi…prosim zachovat anonym :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21024
19.3.18 20:28
@Marselkal píše:
Krupierka (v casinu, ne barman v herně).
Práce je zábavná. Člověk sedí u stolu a hraje karty, ruletu. Je to sice občas na hlavu, ale která práce ne. Peníze nadprůměrný. ;)

Svyho casu jsem delal vyhazovače v kasinu Admirál v lidojemu. Neuvěřitelná nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.3.18 05:00

@KalamityJohn Tak pokud je to stejný jako u nás a „vyhazovač“, nebo „sekuriťák“ je ve finále vrátný, tak tu nudu naprosto chápu. :lol:
Jinak v Admíku bych dělat nechtěla, moc práce, málo muziky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21024
21.3.18 11:54
@Marselkal píše:
@KalamityJohn Tak pokud je to stejný jako u nás a „vyhazovač“, nebo „sekuriťák“ je ve finále vrátný, tak tu nudu naprosto chápu. :lol:
Jinak v Admíku bych dělat nechtěla, moc práce, málo muziky. :lol:

Tenkrát to vlastnili světský, občas tam člověk narazil na dobrý týpky.

Postávali jsme dole u vejtahu, nahoře u vejtahu, u rulety a u black jacku, klid a nuda. Chodíval tam hrát třeba Růžička, ten tlustej herec, toho bysme těžko ekortovali. :think:

Já tam dělal po vojně, jako vedlejšák, chodil jsem odtamtud na šichtu do fabriky. Kasíno mi platilo trojnásobek toho co fabrika za práci inženýra, LOL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.3.18 14:37

@KalamityJohn
Tak v kasinech se posledních 20 let peníze drží na stále stejné sumě. A přeci jenom tenkrát mělo 30k trošku jinou hodnotu. :think:

Tak teď už sekurita stejně nemá žádné pravomoci, protože host má vždycky pravdu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 14:57

Pracuji na krajskem urade odbor socialni veci. Prace me nebavi, stále same koncepce do supliku a zensky kolektiv. Peníze tabulkove 11. Platova 6 let praxe 23 hrubeho bez osobka. 13. Plat jsem nikdy neviděla, odmeny jen pro nekoho, prace celkove hodne stresující. Celkove asi za to nestoji, ale nejsem dravec a nic jineho neumim. Prosím zachovat anonym. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
26.3.18 15:19
@Quinn7 píše:
taky by mě zajímalo. Nejlépe z domova :D. Můj sen je pracovat z domova, otravuje mě do práce dojíždět. Navíc jsem introvert, takže komunikace s kolegy je náročná. Peníze na Prahu směšný. Asi nikdy nebudu nadšený pracant a kariérista.

Tohle je přesně moje situace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.18 14:44

Ahoj
Nastupuji do práce jako recepční v Casinu.
Platově budu na tom si myslím dobře, kolem 20.000 budu mít
Mám 2 děti,velký byt takže moc si nepomohu.
Tak snad i ty 14 hodinové směny zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
15.7.18 18:22
@JanaBlahova píše:
Tohle je přesně moje situace :)

upřímně jsem ráda, že v tom nejsem sama. Někdy si mezi těma všema kariéristkama přijdu jak blázen, když mě práce nezajímá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.18 18:42

Pracuji jako vedoucí provozu, plat tak 23.000 čistého, 2000 mě stojí benzín. Pod sebou mám 60 lidí, někdy je to masakr, ale baví mě to. Momentálně prožívám lásku na pracovišti a o to víc ráda tam jsem.

Petra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.19 09:20

V O2 jako konzultantka ;)
Edit adminem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 14:37

Pracuju v hotelu, čistý příjem 23-27tis, bokem mám kolem 35tis. Práce mě baví a nejen kvůli penězům, takže když je nabídnutý přesčas, hlásím se jako první :D

• Citovat
  • Upravit
15800
4.8.19 14:39
@Anonymní píše:
Pracuju v hotelu, čistý příjem 23-27tis, bokem mám kolem 35tis. Práce mě baví a nejen kvůli penězům, takže když je nabídnutý přesčas, hlásím se jako první :D

60tis je slušné. Co to je za práci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 14:40

@Zumpa Na place. Někdy je to na hlavu, ale jinak jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat