Vaše práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja deset let ucila na zakladce, pak dva roky rodicak, ted jsem prechodne presunuta do ms a beru cca 21 tis. cisteho, premie vetsinou nic moc, max jednou do roka. A musim rict, ze po navratu z rd uz zacinam byt z ceskeho skolstvi fakt unavena…posledni dobou si rikam, ze mi to za ty prachy uz nestoji, ale vubec nevim, kam bych se vrtla, navic je v planu druhe ditko…jedine, co me drzi nad vodou je prcae s detmi, ktera me pres to vsechno bavi…prosim zachovat anonym ![]()
- Citovat
- Upravit
@Marselkal píše:
Krupierka (v casinu, ne barman v herně).
Práce je zábavná. Člověk sedí u stolu a hraje karty, ruletu. Je to sice občas na hlavu, ale která práce ne. Peníze nadprůměrný.
Svyho casu jsem delal vyhazovače v kasinu Admirál v lidojemu. Neuvěřitelná nuda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn Tak pokud je to stejný jako u nás a „vyhazovač“, nebo „sekuriťák“ je ve finále vrátný, tak tu nudu naprosto chápu. ![]()
Jinak v Admíku bych dělat nechtěla, moc práce, málo muziky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marselkal píše:
@KalamityJohn Tak pokud je to stejný jako u nás a „vyhazovač“, nebo „sekuriťák“ je ve finále vrátný, tak tu nudu naprosto chápu.
Jinak v Admíku bych dělat nechtěla, moc práce, málo muziky.
Tenkrát to vlastnili světský, občas tam člověk narazil na dobrý týpky.
Postávali jsme dole u vejtahu, nahoře u vejtahu, u rulety a u black jacku, klid a nuda. Chodíval tam hrát třeba Růžička, ten tlustej herec, toho bysme těžko ekortovali. ![]()
Já tam dělal po vojně, jako vedlejšák, chodil jsem odtamtud na šichtu do fabriky. Kasíno mi platilo trojnásobek toho co fabrika za práci inženýra, LOL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn
Tak v kasinech se posledních 20 let peníze drží na stále stejné sumě. A přeci jenom tenkrát mělo 30k trošku jinou hodnotu. ![]()
Tak teď už sekurita stejně nemá žádné pravomoci, protože host má vždycky pravdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji na krajskem urade odbor socialni veci. Prace me nebavi, stále same koncepce do supliku a zensky kolektiv. Peníze tabulkove 11. Platova 6 let praxe 23 hrubeho bez osobka. 13. Plat jsem nikdy neviděla, odmeny jen pro nekoho, prace celkove hodne stresující. Celkove asi za to nestoji, ale nejsem dravec a nic jineho neumim. Prosím zachovat anonym. Dekuji
- Citovat
- Upravit
@Quinn7 píše:
taky by mě zajímalo. Nejlépe z domova. Můj sen je pracovat z domova, otravuje mě do práce dojíždět. Navíc jsem introvert, takže komunikace s kolegy je náročná. Peníze na Prahu směšný. Asi nikdy nebudu nadšený pracant a kariérista.
Tohle je přesně moje situace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Nastupuji do práce jako recepční v Casinu.
Platově budu na tom si myslím dobře, kolem 20.000 budu mít
Mám 2 děti,velký byt takže moc si nepomohu.
Tak snad i ty 14 hodinové směny zvládneme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaBlahova píše:
Tohle je přesně moje situace
upřímně jsem ráda, že v tom nejsem sama. Někdy si mezi těma všema kariéristkama přijdu jak blázen, když mě práce nezajímá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji jako vedoucí provozu, plat tak 23.000 čistého, 2000 mě stojí benzín. Pod sebou mám 60 lidí, někdy je to masakr, ale baví mě to. Momentálně prožívám lásku na pracovišti a o to víc ráda tam jsem.
Petra.
- Citovat
- Upravit
Pracuju v hotelu, čistý příjem 23-27tis, bokem mám kolem 35tis. Práce mě baví a nejen kvůli penězům, takže když je nabídnutý přesčas, hlásím se jako první ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pracuju v hotelu, čistý příjem 23-27tis, bokem mám kolem 35tis. Práce mě baví a nejen kvůli penězům, takže když je nabídnutý přesčas, hlásím se jako první
60tis je slušné. Co to je za práci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit