Vaše zkušenosti s nejlevnejsinabytek.cz máte někdo?

288
6.11.13 15:55

Vaše zkušenosti s nejlevnejsinabytek.cz máte někdo?

Zdravím dámy…
Chci se optat, dostal se nám do ruky od výše zmiňovaného e-shopu a úplně nás uchvátila jedna sedačka a ještě ke všemu ta cena :palec:, jsme z ní s manželem úplně nadšení, ale problém je v tom, že prodejna je od nás děsně daleko a nevíme jestli to máme risknout a objednat bez,,omakání´´?
Nemáte náhodou někdo zkušenost s tímhle shopem?
Když jsem jim volala tak mi bylo řečeno, že sedačka má 2 roky záruku a do 14-ti dnů ji mohu vrátit, pokud nevyhovuje.. Ale ráda bych slyšela tedy četla osobní zkušenost…
Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
6.11.13 16:04

My od nich máme postel s nočními stolky a jsme nadšení! Vypadá přesně jako na obrázku, doprava dobrý, montáž sme taky zvládli :-) Dokonce přežila i demontaci a opětovné smontování při stěhování, takže za mě palec nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.11.13 16:10

My od nich máme stůl a židle v kuchyni, válendy do dětského pokoje a dětskou sestavu (skříň+police+stůl) a taky naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.11.13 16:13

Faaakt?? Že by byla nová sedačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
6.11.13 16:14

@Spagata já se vetřu s dotazem, jestli můžu, kde maj prodejny? scháním taky sedačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.11.13 16:14

My od nich máme skrin do chodby a pohoda. ale cetla jsem kdesi nazory, ze pokud je zbozí na objednávku (tedy to, co nemají na skladě a čeká se na výrobu), tak s tím tam byl problém…ale my si vybrali tu skrin, co meli na sklade a dodání, komunikace bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
6.11.13 16:23

Mame od nich kuchyn i obyvaci stenu a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.11.13 16:38

Sviadnov okres Frýdek Místek…A teď tam mají na ně i akce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
6.11.13 16:43

@Spagata děkuju tak to mám hodně z ruky, budeme vybírat podle obrázků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
6.11.13 17:33

My od nich máme postel a komodu. Taky naprostá spokojenost. Vše přivezli v pořádku a vypadalo to jako na netu, takže jsem byli fakt spokojený. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.11.13 17:55

Tak sedačka je objednána…doufám, že bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 13:27

Tak nevím, holky…stejně jako @Spagata jsme se s manželem vzhlédli v jedné sedací soupravě a když to tak tady čtu, hned bych ji objednala…ale když jsem se podívala na Heuréku do diskuze, trošku mě zamrazilo, protože jak to tady celkem chválíte, tam zase není téměř jediný kladný ohlas, přestože obchod má na portálu poměrně dobré hodnocení…Opravdu jste všechny s nábytkem od nich a s dodáním spokojené?? Mám strach to teď objednat, protože nevím, kdy to dojde a v jaké kvalitě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.10.14 13:44

Už asi píšu s křížkem po funuse, ale my sedačku objednali a vše bylo naprosto ok… Za mě teda doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný