Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsem nikdy neslyšela… Není ti něco jiného? Já nevím, slepák?
Je to něco jiného než to, že ses těhotná ![]()
Tohle jsem v životě neslyšela a ani nezažila, i když jsem byla 2× v tom ![]()
Mně takhle bolívaly prsa v cyklech, když jsem vůbec těhotná nebyla, před xy lety, bylo to způsobené nějakou hormonální nerovnováhou. Při otěhotnění mě začaly bolet později a nikdy to nebylo tak hrozné jako tehdy (mívala jsem je nateklé jak silikony, horké a bolestivé)
Když tě něco bolí tak, že brečíš, tak snad jdi k lékaři, ne? Těhotenství se šest dní po ovulaci bude takhle projevovat těžko. Můžeš mít spoustu jiných zdravotních problémů, včetně psychických.
Urcite zavitej k lekari. Takove bolesti nebudou z uhnizdovani. Muze to signalizovat jiny problem
Jen jeď na tu pohotovost, může to být cokoli, pravděpodobně cysta, ale klidně i něco jiného.
Holky prosím 🥴 🙏🏽
x:.
Jsem 6DPO. Strašně ale strašně mě bolí prsa, mám pocit, že mi každou chvíli upadnou a břicho? Tam snad někdo pracuje se skalpelem ze vnitř! 😭 A ať sním co sním, pálí mě žáha.
Je možné, aby probíhalo uhnizďování a takhle to bolelo? Jestli ano, jak jste si pomohli od bolesti? Já už jsem ubrečená a nešťastná. Chvílemi mám pocit, že snad pojedu na pohotovost ale nechci být za přecitlivělou
Za každou radu předem děkuji! MOC!