Ve 22-24.tt na dovolenou do Egypta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2457
3.2.12 16:11

My jsme byli ve 13 tt na Gran Canarii. Sice je to skoro taky Afrika, ale jelikož to spadá pod Španělsko, tak je tam snad zdravotnictví na dobré úrovni. Ted ve 22 tt už bych si netroufnula letět ani tam natož pak do Egypta. A to jsme v Egyptě byli a byla to naše nejlepší dovolená. Žádné zdravotní problémy jsme neměli a vodou z vodovodu jsme si normálně čistili zuby. Manžel jí i pil, jen to prokládal slivovicí :D A co se týče počasí. Patříme asi k těm otužilejším protože jsme tam byli 10-17.2. a normálně jsme se koupali.A to týden před námi padal na Sinaji sníh. Vždycky hodinu dopoledne a hodinu odpoledne jsme trávili šnorchlováním. Ležet u vyhřívaného bazénu nás nebavilo. V těhotenství bych ale měla strach z prochladnutí a následně z nějakého zánětu. Takže za mně Egypt ano, ale né těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macaa
20.2.13 12:34

ve 22-24tt na dovolenou do Egypta

Nevím na kdy Ti to vychází, ale já jsem v úplně stejné situaci :D Snažím se dohledat něčí zkušenosti a přitom všude jen čtu jak je to blbej nápad, jak do Egypta ne, protože by se bály.. a už mě to celkem nebaví :-/ My letíme s přítelem začátkem dubna a budu také 22-24tt, docela to tam znám a vím co a jak, takže jsme všichni plně připravený na to co tam ANO a co NE a budeme to dodržovat a budu věřit, že budeme všichni v pořádku :-) Takže si to hezky užijte a přeju spokojené těhu ;-)

• Citovat
  • Upravit
348
20.2.13 13:20

Ahoj toto je už rok staré, máme 8m holčičku…:-) Do egypta jsme neletěli, jelikož já měla zánět a hlavně známá se mi tam ocat vrátila s problémama…Přeji příjemnou dovču a schválně mi sem napiš, jak bylo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.1.14 11:01

Ahoj, pokusim se obnovit tema.. za dva tydny se chystame do egypta, naposled si uzit dovolenou ve dvou. budu taky ve 23-24tydnu. chtela jsem se zeptat, jestli nektera byla, na Vase zkusenosti? diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.14 11:02

@Marlynka v Egyptě každý chytá Faraonovu pomstu (srajdu), jako těhotná bych tam tedy nejela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.1.14 11:03
@Marlynka píše:
Ahoj, pokusim se obnovit tema.. za dva tydny se chystame do egypta, naposled si uzit dovolenou ve dvou. budu taky ve 23-24tydnu. chtela jsem se zeptat, jestli nektera byla, na Vase zkusenosti? diky.

Jen blbni. Takhle zbytečně si zahrávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
23.1.14 11:04

Tak tam bych nejela ani kdyby mi platili. Natoz v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.1.14 11:05

Pro me je to tady v cr s timhle pocasi horsi nez bejt v teple a houpat se po vlnach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.14 11:07
@Marlynka píše:
Pro me je to tady v cr s timhle pocasi horsi nez bejt v teple a houpat se po vlnach ;)

o počasí nejde. Jde o nemoci. Každej v Egyptě chytá srajdu, někdy fakt extrémní, jestli chceš riskovat, je to na Tobě.. hodně lidí s tím má problémy i normálně, natož v těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
23.1.14 11:08

Do Egypta bych nejela. Hlavne si zjisti jestli můžeš ten jejich Antinal v těhotenství nebo co jiného v těhotenství na tu jejich Faraonovu pomstu. Já tam byla dvakrát a mela jsem štěstí, nikdo jsme to nechytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.1.14 11:10

@martina.se jezdime do egypta 4× do roka a strevni problemy tam nemam.. nezlote se holky, ale ja se neptala, proc byste nejely, ale jestli nektera byla v tehotenstvi. takovy ty reci, ze tam je spina, prujmy, blba politicka situace apod. me neberou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.14 11:13

@Marlynka Tvůj boj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
23.1.14 11:13
@Marlynka píše:
@martina.se jezdime do egypta 4× do roka a strevni problemy tam nemam.. nezlote se holky, ale ja se neptala, proc byste nejely, ale jestli nektera byla v tehotenstvi. takovy ty reci, ze tam je spina, prujmy, blba politicka situace apod. me neberou :pankac:

beeeez. my jsme tu vsechno blbky co nic nevedi. a uzij si to.. :palec:
P. S. vis to, ze nekdo v Egypte nebyl, neznamena, ze o tom nic nevi. dle moudreho rceni: hlupak se uci na vlastnich chybach a moudry na chybach jinych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.1.14 11:18

@nadus ja nerikam, ze tu nekdo ne blbka. jenom jsem napsala, ze jsem se ptala na neco jinyho nez na co odpovidate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
23.1.14 11:19

@Marlynka Ahoj, byla jsem v Hurghadě s těhotnou kamarádkou - byla v 18tt. Střevní potíže jsme neměly ani jedna :kytka: Většina lidí si faraonovu pomstu stejně způsobí sama jakmile jede kamkoliv na all inclusive a musí jako typický Čech ochutnat vždycky úplně všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí