Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte. Niekolko mesiacov mam noveho priatela ktory je od mna mladsi o 5 rokov. milujeme sa a je nam spolu dobre.len je taky problem ze priatel je sexualne naruzivy vyzaduje si vela sexu.nie ze by som sa stazovala som iba rada ale niekedy je to dost unavne a namahave a akosi niekedy mu nestacim (mne je skoro 40 ).skusala som sa s nim o tom porozpravat ale mi povedal ze ked mi to vadi ze vela sexujeme tak si najde milenku, len ja nechcem o neho prist a bojim sa ze si najde druhu.co mam robit? co by ste mi poradili, mate niektora takuta skusenost?
Tohle kdyby mi chlap řekl, tak poletí jak namydlenej blesk. Nejsi jeho matrace a on by měl taky jaksi brát ohledy na tebe. Řekni mu na to něco jako, ať se teda v posteli zlepší, jinak si najdeš milence ty.
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Niekolko mesiacov mam noveho priatela ktory je od mna mladsi o 5 rokov. milujeme sa a je nam spolu dobre.len je taky problem ze priatel je sexualne naruzivy vyzaduje si vela sexu.nie ze by som sa stazovala som iba rada ale niekedy je to dost unavne a namahave a akosi niekedy mu nestacim (mne je skoro 40 ).skusala som sa s nim o tom porozpravat ale mi povedal ze ked mi to vadi ze vela sexujeme tak si najde milenku, len ja nechcem o neho prist a bojim sa ze si najde druhu.co mam robit? co by ste mi poradili, mate niektora takuta skusenost?
pro mně by to byl duvod k rozchodu… bohužel… pokud už ted v začátku „nestíháš“..tak až opadne první vlna zamilovanosti už Ti ta jeho naruzivost začne vadit… a predstava že vyhrozuje už ted milenkou… asi bych mu řekla at si ji najde rovnou a ša bych od válu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, myslím, že takový ti za vztah nestojí, pokud ti vyhrožuje, že si najde milenu. Ať si ji najde a jde k ní, lidé by se měli respektovat, komunikovat, snažit se najít kompromis… A ne hned vyhrožovat, že si někoho na sex najde. ![]()
Vzpamatuj se, děvče. Primitiv, který přemýšlí svým orgánem, je hlupák a vidí jen postel. Až Ti bude jednou zle, dlouhodobě onemocníš, taky půjde za sousedkou či milenkou? Vztah je nejen o sexu, ale i o vzájemné úctě, toleranci a chápání potřeb druhého. Takhle by sis za chvíli připadala jak stroj-pokud si tak už nepřipadáš. Z jeho strany to vypadá, že potřebuje hlavně mašinu bez mozku a názoru. Roztáhni nohy a drž zobák. Potřebuješ se takhle ponižovat?
@Anonymní píše:
Niekolko mesiacov mam noveho priatela, milujeme sa a je nam spolu dobre.
povedal ze ked mi to vadi ze vela sexujeme tak si najde milenku.
Milá anonymní, nezní ti tyhle dvě věty spolu trochu absurdně? Teda jakože… DOST absurdně??? ![]()
Co to je hodne sexu?? 😁 A nedelal si s tou milenkou jen srandu?
@Anonymní píše:
prostě se k sobě nehodíte. On za svou vyšší potřebu nemůže, takový zkrátka je. Stejně jako ty nemůžeš za svou nižší potřebu. A oba si musíte najít kompatibilní protějšky. Nebo alespon tkkový protějšek, který je případný převis své potřeby nad tvou je ochotný si řešit sám, bez milenek. A nebo se s milenkou smířit. Případně přistoupit na to, že budeš taková jeho sexuální otrokyně a nechat se vydírat tím, že jsi povinná ho plně sexuálně uspokojovat.
@parina píše:
Dvakrát týdně?
@Adrasteia píše:
Tohle kdyby mi chlap řekl, tak poletí jak namydlenej blesk. Nejsi jeho matrace a on by měl taky jaksi brát ohledy na tebe. Řekni mu na to něco jako, ať se teda v posteli zlepší, jinak si najdeš milence ty.![]()
Tak tak, krásně napsaný, taky bych ho hnala do oběhu, nevýhoda když má chlap starší ženskou no, přátelé nebudeme si tady nic nelhávat ![]()
@parina píše:
Jednou za tři měsíce ![]()
@parina píše:
@bigl píše:
Taky by mě zajímalo, co je to hodně sexu???
Tak zvědavá jsem taky. Nicméně pro řešení prblému je to uplně fuk. Je to víc, než by ona chtěla, a to je směrodatné. Jestli by ona chtěla 1-2× denně a on 4× denně nebo ona 1-2× za měsíc a on 1× týdně, je pro řešení jejich vzájemného problému v podstatě fuk.
Jen v případě situace B, má on vcelku slušnou pravděpodobnost, že změnou partnerky svůj prblém vyřeší. V případě A má zas slušnou šanci ona.