Večer teplota a jinak nic

890
3.7.16 07:23

Večer teplota a jinak nic

Ahoj, syn 3 roky byl včera celý den veselý, jedl i pil jako vždy, byli jsme hodinku venku odpo po 15.h, večer šel spát a když jsem ho šla ve 23h zkontrolovat, tak měl 37,7. Dala jsem mu sirup (musím srážet hned, trpí na febrilky) a od té doby už zase nic, teď vylitl z postele vysmatej a snida.
Co to mělo být?
Jediné co mě napadá, tak 16.6. byl očkován prvním Priorixem, ale reakci už měl 8.-10.den. Takže od pondělí je bez reakce.
A minulý týden ve čtvrtek měl klíště, jinak nic podezřelého. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
188
3.7.16 08:14

Tak to neřeš. u nás kolikrát teplota 2,3 dny a nic mu není. ale teda vyšší, třeba 38,5. 37,7 může být úplně normální, často mívají děti večer vyšší teplotu, bylo mi sděleno kdysi i doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.7.16 08:56

Těžko říct co to bylo, stává se to naprosto normálně, navíc 37,7 není nějak občí teplota. Neřešila bych to, jenom bych ho hlídala, kdyby se to opakovalo, pak k dr (pro jistotu, kvůli tomu klíštěti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
3.7.16 09:08

Stalo se nam pred 14 dny. jednu noc mala 39,rano uz nic.nic se z toho nevyklubalo. mozna telo s necim zabojovalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
3.7.16 15:45

Tak od vcerejska byl bez teploty do teď, teď jsem mu namerila 38,3.. :nevim: Jinak žádné příznaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
29.6.17 20:41

@crazymisha Mohu se zeptat, jak to tenkrat u vás dopadlo? Resim ted neco podobneho u syna, taky mel nedavno kliste…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí