Večerní líčení - rada

676
10.12.16 23:43

@Shaari90 ja bych se ani nebala klasické rudé a oči jen decentní černou linkou a rasenkou. A nebo nějaké pěkné kourovky a pak na rty už jen nějaká nude barvicka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
10.12.16 23:53

Rty se během večírku neuhlídají, volila bych decentní lesk a oči kouřovky, aby vynikli oči s šaty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
11.12.16 00:16
@tobinoko píše:
Já bych se nebála těch výrazných rtů. Dnes je výběr rtěnek, které vydrží celý večer i jídlo a líbání :-) Já používám Maxfactor lipfinity. Vydrží vše.

Super. Mám ráda výrazné rtěnky a jemně nalíčené oči. Na mne je moc to obočí, ale jinak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
11.12.16 09:03

@Shaari90 ja bych použila asi toto, make up, pudr, rozjasnovac, tvarenku, a pokud je ti to vlastní tak i bronzer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.16 09:20
@holkaZ píše:
Rty se během večírku neuhlídají, volila bych decentní lesk a oči kouřovky, aby vynikli oči s šaty :pankac:

Stačí koupit kvalitní rtěnku, nosím je celodenně už x let, i na večírky a ještě jsem si pusu nikdy nerozmázla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.16 09:24

Mimo dražších rtěnek perfektně drží Rimmel London (mám jich asi deset z řady Kate), potom Dermacol má „fixu“ - nevím, jak to popsat, název si nepamatuji, která se fakt nehne, ono je docela náročné odlíčit jí.
Výraznější rtěnky bych se nebála, akorát bych pak ubrala při líčení očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí