Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Shaari90 ja bych se ani nebala klasické rudé a oči jen decentní černou linkou a rasenkou. A nebo nějaké pěkné kourovky a pak na rty už jen nějaká nude barvicka ![]()
Rty se během večírku neuhlídají, volila bych decentní lesk a oči kouřovky, aby vynikli oči s šaty ![]()
@tobinoko píše:
Já bych se nebála těch výrazných rtů. Dnes je výběr rtěnek, které vydrží celý večer i jídlo a líbáníJá používám Maxfactor lipfinity. Vydrží vše.
Super. Mám ráda výrazné rtěnky a jemně nalíčené oči. Na mne je moc to obočí, ale jinak super.
@Shaari90 ja bych použila asi toto, make up, pudr, rozjasnovac, tvarenku, a pokud je ti to vlastní tak i bronzer.
@holkaZ píše:
Rty se během večírku neuhlídají, volila bych decentní lesk a oči kouřovky, aby vynikli oči s šaty
Stačí koupit kvalitní rtěnku, nosím je celodenně už x let, i na večírky a ještě jsem si pusu nikdy nerozmázla ![]()
Mimo dražších rtěnek perfektně drží Rimmel London (mám jich asi deset z řady Kate), potom Dermacol má „fixu“ - nevím, jak to popsat, název si nepamatuji, která se fakt nehne, ono je docela náročné odlíčit jí.
Výraznější rtěnky bych se nebála, akorát bych pak ubrala při líčení očí.