večerní nevolnosti...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
10.1.10 19:34

Ahojda, mě taky bylo špatně večer, obvykle jsem to zaspala, pže jsem byla vyřízená, ale doporučuje se kandovaný zázvor, sezeneš ho ve zdravý výživě;-) good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.1.10 09:21

„Ranní nevolnosti“, to je pěkný nesmysl. U Zuzky mi bylo špatně mezi 11. a 3. odpoledne. Dalo se aspoň ušetřit za oběd :twisted: . Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
11.1.10 18:48

Tak koukám,že bysme ty ranní nevolnosti mohly přepsat na večerní,páč vás tu je,co je máte :-) díky,díky a ještě jednou díky za rady,tipy :-) určo něco vyzkouším.Od včerejška vím,že nemůžu pistácie,ani žádné jiné oříšky,protože to je pak fakt mazec.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
11.1.10 18:58

Ahoj :-)
Já při prvním těhu měla nevolnosti taky večer a vždy začly ve stejnou hodinu. K tomu se přidala stráášná únava, což byla moc fajn kombinace :lol: Já jsem ani moc nezvracela, ale ten žaludek „na vodě“ byl strašný :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.1.10 21:41

Taky mi bylo zle jen večer, začínalo to v 16.00 hod., ani jsem se nemusela dívat na hodinky a příšerná úvana k tomu. Nezvracela jsem, ale ten žaludek „na vodě“, fakt to byla síla. Dokázala jsem večeřet jen hořký čaj, trošku coca coly a suchý rohlík, když byl dobrý večer, tak i trošku libové šunky a maličko sýr, ale většinou to jistil jen čaj a půlka rohlíku. Přešlo mě to v pátém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 11:19

no já sem žádné prášky nebrala,měla sem taky večerní nevolnosti ale naštěstí bez zvracení,lízátka mi nepomáhaly a kámoška mi poradila banán a hurá ten mi uklidňoval žaludek. Takže se kupovaly banány a každej den sem měla o véču postaraný.
Jinak colu nevím neměla sem v 1. trimestru odvahu ji do sebe lejt.
Pak sem si jen trošku cvakla když sem šla na screen ve 12tt aby mi mimčo zase nespinkalo a ukázalo jak se umí vrtět a od té doby bych pila colu furt (jenže nemám šanci max trošičku, můj mi ju vždychky vypije :mrgreen: )a to sem ji nikdy moc nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.1.10 12:06

Taky se hlasim k vecernim nevolnostem. U prvniho tehu mi nic nebylo, ale v tomto mi je soufl vecer jeste ted (15. tt) :roll: Cola je muj verny kamarad od zacatku tehu, kazdy den si aspon tochu loknu, obcas pomuze. A diky vecernim nevolnostem a nechutenstvi zatim spis hubnu, takze az mi bude lip, tak se budu moct rozsoupnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.1.10 12:20

Holky,to jsou teda vyhlídky :-D pamatuju si,že kdzž jsem jednou zkoušela stimulovat na IVF,taky jsem brala utrogestan,na zavádění a večer mi po něm bylo špatně a zvracela jsem-fakt nepříjemný :-( Trpím předčasnou menopauzou a doktor mi říkal,že po um.opl. s darovanými vajíčky budu muset až do začátku 4.měs.užívat utrogestan na udržení embrijek.Tak to jste mě trochu vyděsily s těma nevolnostma po utrogestanu,to se mám na co těšit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.1.10 13:00

verunko - třeba na utrouš budeš tentokrát reagovat jinak :wink:, každé těhotenství je jiné , nebo ti udělá lébe polykání, než zavádění. Mě když bylo špatně, tak z vyššího hcg, z utrouše to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
5.2.10 12:39

Ahojik všem,tak utrogestan už neberu a jako mávnutím kouzelného proutku,nevolnosti ustaly..to je úúúleva :-) ne,že by až tak úplně,je mi špatně jen tak lehce přes den,ale v noci se konečně pořádně vyspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 22:53

Tak jak to tak teď čtu…

V prvním těhotenství jsem nevolnost neměla, teď už druhý den po nocích zvracím samé žaludeční šťávy tak snad nejsem zase těhotná :/

Ne že bych nechtěla mimi ale beru antikoncepci a už 2den se cpu tabletkama proti bolesti :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.7.13 15:49
@petra.lovosice píše:
ahojky já brala ultrogestan na udržení tehu až do 20 tt..a celou tu dobu mi bylo šílene nemohla sem ani suchej rohlík, zhubla sem - 5 kg než váha před tehu, po vysazení sem začala nabírat a bylo mi i dobře, lízátka , cola nepomohlo…u toho ultrogestanu bývá více špatne než normálne..musíš vydržet, říkej si že pokud je ti špatne jevlastne všechno v pořádku a mimísek tam lumpačí :wink:

To je zvláštní, já ho brala taky a bylo mi lépe než je teď, asi to má každý naprosto jinak. Též mi nic nepomáhá, jsem zvědavá jak dlouho to budu muset vydržet, moc se nevyspim, je mi zle i v noci, tak Renie ty trochu pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.7.13 16:03

Jinak musím dodat, že patřím k těm co trpí nejvíce večer, teda i v noci. Takže souhlasím s přejmenováním na,,večerní nevolnost,, no i ten pojem nevolnost mi připadá dost slabý, teda aspoň mě je zle neskutečně.
Děvčata vydržme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.14 20:54

nevolnost

Ahoj holky, jsem v 15 týdnu a dnes je mi celý den velice slabo, na omdlení a mám nafouklé břicho+ pálení žáhy…co na to zabere? Díky

• Citovat
  • Upravit
13119
1.1.14 21:00

Nemáš nízký tlak? jinak na tu žáhu mi pomáhalo ucucávat studenou colu nebo studené mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí