večerní nevolnosti...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
1.1.14 21:02

Nafouklé břicho a pálení žáhy má dneska půlka populace, s tím bych si hlavu nelámala :-D

jinak v těhotenství jsem všechno léčila ucucávám coly - kolísal mi tlak a kokačka jediná mě zachraňovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.14 21:05

Na nízký tlak jsem vždycky trpěla, při posledním měření jsem měla asi 110/90

• Citovat
  • Upravit
290
1.1.14 21:41

Zkus kafe s mlikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.14 21:47

Dnes je to první den od začátku těhotenství, co mi není dobře…
to pálení žáhy je velice nepříjemné.. mléko zabralo asi na 10 min. :-(((

• Citovat
  • Upravit
13714
1.1.14 21:50
@Anonymní píše:
Dnes je to první den od začátku těhotenství, co mi není dobře…
to pálení žáhy je velice nepříjemné.. mléko zabralo asi na 10 min. :-(((

To na tebe asi přeskočilo od nás. U mě je dnes první den těhotenství, kdy je mi aspoň trochu dobře. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.1.14 22:05

Taky bych to viděla, že máš nízký tlak. Tady mi nejvíce zabírá čerstvý vzduch a v místnosti, když je chladněji a k jídlu třeba jablko. Na žáhu mi zabírá buď horké mléko a to si dám i se lžičkou medu pokud mi nezabere samotný, Antacid - žvýkací tablety a nebo Rennie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
10.1.14 21:07

Asi to bude znít divně, ale mě se pokaždé ulevilo, když jsme si vyčistila zuby - i později v těhotenství - ke konci mě pálela žáha a kdybych mohla, tak tu zubní pastu si natlačím do krku - tak sem jí milovala :-) zkus uvidíš…

Nebo potom mi pomáhaly žvýkačky bez cukru extra silné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.1.14 11:28

No holky, tak se tady hlásím do klubu večerních nevolností. :roll: Celý den žaludek jak na vodě a odpoledne se to značně zhorší. Začne mě bolet hlava a už se vezu. Zvracím a zvracím. A je mi absolutně jedno kde. :poblion: Zkusím dnes něco v lékárně a zkusím -dle vašich rad-coca colu. Snad něco zabere. Beru utrogestan - některým pomohlo vysazení. Já ho mám vysadit za 2 týdny. Tak snad se mi uleví ;) Dík za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.4.14 21:34

Ahojky všem, jsem tu nováček :) Už delší dobu se snažíme s přítelem o první miminko…Stále nic akorát teď poslední dobou mám večer bolení od žaludku jako na zvracení, v jídle poslední dobou cítím jinou chuť - jako včera ve vinné klobáse která byla rozmražená jsem po opečení cítila mrazák a jinou chuť. Chtěla jsem se zeptat zda někdo nevíte co by to mohlo být a zda máte někdo s tímto nějakou zkušenost.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.5.16 20:11

Ahoj, me je taky spatne vecer. Odpoledne a rano uplne v pohode. Akorat teda a nejem tehotna. Teda myslim. Prasky beru a menstruaci mam pravidelnou. V pondeli jsem byla u doktora, zitra jdu na krev a pristi tyden na sono. Tak.me by zase zajimalo od ceho to mam a co na to. Holky, kdyz se napiju coly nebudu po ni zvrcat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.5.18 18:00

Tak ja mám krásnou kombinaci ranních a večerních nevolností, fakt lahoda, od šesti večer můžu jen suchou rýži… když sním něco jiného je mi zle, musela jsem vysadit lepek a laktózu můžu jen velmi omezeně, ovoce mně překyseluje tak ho mohu jen omezeně, po houbách zvracím následující tři dny… takže hlavně dušená zelenina, rýže a kompoty… ráno si k posteli dělám smoothie z rýže a banánu, pak je mi líp, doufám že to někdy skončí… teď jsem 14 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.11.22 20:54

@Spee jsem v 10tydnu a mám to to same byla jsem v nemocnici a poradili mi at po 6 hodině večerní nic nejím že pocit na zvracení neprejde ale alspon uz nebudu tolik zvracet a nezhubnu uz tolik kilo. Mám dole celkem 10kilo a jsem zničená. Chvíli jsem brala degan ale už nepomáhá. Musim v jídelníčku vynechat spoustu věcí jako jsou rajčata a paprika. Ale zkouším si to užívat k těhotenství to prece patří i když je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 14:18

Večerní nevolnosti

Zdravím, mám takový dotaz.
Poslední asi 3 týdny mám večerní nevolnosti (bolest celého bříška, nevolnost, bolest hlavy a někdy i zvracení). Nevolnost se někdy i objeví jen tak přes den, ale po cca 10-15 min zase zmizí. Sem tam mě bolí zadá a hlava. V noci nemohu spát jako na boku tak ani na bříšku, jelikož mi to nevolnost a bolest nedovolí. S přítelem máme styk pouze přes ochranu a dokonce jsem si dělala i 4 těhotenské testy a všechny byli negativní. Bříško mám takové nafouklé a menstruaci jsem nevynechala. Jestli má někdo stejnou zkušenost, tak bych poprosila o radu, co by to mohlo být?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí