Večerní prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
16.11.07 13:07

Evo - kamarádka, co má už 2 kluky, mi hodně doporučovala masážní olejíček na bříško do Weledy. Koupila jsem ho v pondělí a poctivě masíruji bříšku skoro při každém přebalování. A musím říct, že Šimonek v noci ted pěkně prdí ze spaní. Myslím, že pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.11.07 00:00

Díky za radu, je fakt že u Honzíka jsem ten olejíček měla a zabíral. Uplně jsem na něj zapoměla, jak ten čas letí......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.11.07 08:00

Evi, Péťovi prdíky trápily do čtyř měsíců a to pekelně. Jeníka to trápilo, ale dokázal u toho spát, ale zato ho to trápilo do šesti měsíců :( Ale i teď mám pocit, že se ještě dokáže pěkně kroutit. A to už leze, sedí, plazí se, spí na bříšku.....
Fakt, že na to už někdo něco nevymyslel.....
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
6.12.07 10:55

Ahoj, malou taky trápili prdíky, nejhorší to bylo první tři měsíce večer, takže jsme dávali nejdřív Sab Simplex, potom Baby Calm, klubíčkovali jsme, dávali na bříško nahřátou plínu, cvičili s nožičkami, masírovali bříško, ale nakonec se nám při tomhle večerním bolení nejvíc osvědčila teplá koupel, mlíčko s kapkama a dát brzo spát. Předtím jsem měla pocit, že jí nemůžeme dát spát než se vyprdíkuje a pak mě dost mrzelo, že jsem na to nepřišla dřív. Bohužel nechtěla být vůbec na bříšku, to prý taky pomáhá, pokládat si jí bříškem na vlastní břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí