Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Evo - kamarádka, co má už 2 kluky, mi hodně doporučovala masážní olejíček na bříško do Weledy. Koupila jsem ho v pondělí a poctivě masíruji bříšku skoro při každém přebalování. A musím říct, že Šimonek v noci ted pěkně prdí ze spaní. Myslím, že pomáhají.
Díky za radu, je fakt že u Honzíka jsem ten olejíček měla a zabíral. Uplně jsem na něj zapoměla, jak ten čas letí......
Evi, Péťovi prdíky trápily do čtyř měsíců a to pekelně. Jeníka to trápilo, ale dokázal u toho spát, ale zato ho to trápilo do šesti měsíců
Ale i teď mám pocit, že se ještě dokáže pěkně kroutit. A to už leze, sedí, plazí se, spí na bříšku.....
Fakt, že na to už někdo něco nevymyslel.....
Alča.
Ahoj, malou taky trápili prdíky, nejhorší to bylo první tři měsíce večer, takže jsme dávali nejdřív Sab Simplex, potom Baby Calm, klubíčkovali jsme, dávali na bříško nahřátou plínu, cvičili s nožičkami, masírovali bříško, ale nakonec se nám při tomhle večerním bolení nejvíc osvědčila teplá koupel, mlíčko s kapkama a dát brzo spát. Předtím jsem měla pocit, že jí nemůžeme dát spát než se vyprdíkuje a pak mě dost mrzelo, že jsem na to nepřišla dřív. Bohužel nechtěla být vůbec na bříšku, to prý taky pomáhá, pokládat si jí bříškem na vlastní břicho.