Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nikkinka píše:
@monika215
Takže jestli to dobře chápu, tak na šestinedělí košile taky nedávajíJinak mockrát děkuji za info
Chapes to dobre, nedavaji. Kosili jsem od nich dostala jen na oddeleni rizikoveho tehotenstvi - nechali si me tam hned po bezne poradne a nemela jsem sebou zadne veci, tak mi dali jejich kosili, nez mi z domova donesli moji.
Na šestinedělí už pak košile právě dávají, nebo je nějaká změna? Já neměla košili na rizikovém a na sále, to jsem musela mít svoje. Ale na šestinedělí jsem normálně vyfasovala a mohla jsem si kdykoli přijít pro čistou
Na ten sál by měla být jenda jakože na porod a druhá, do které se pak může člověk převléct a přejít na šestinedělí
@LadyTommy píše:
Na šestinedělí už pak košile právě dávají, nebo je nějaká změna? Já neměla košili na rizikovém a na sále, to jsem musela mít svoje. Ale na šestinedělí jsem normálně vyfasovala a mohla jsem si kdykoli přijít pro čistouNa ten sál by měla být jenda jakože na porod a druhá, do které se pak může člověk převléct a přejít na šestinedělí
Tobe na sestinedeli kosili dali? Rodila jsem tam 3/2011 a 7/2012 a ani jednou mi ji nedali. Nebyla jsi treba po cisari? Co si vybavuju maminky na chodbach, tak byly snad vsechny ve vlastnim.
Naopak na rizikovem mi ji 3/2011 dali - necekala jsem, ze si me tam po poradne nechaji, tak jsem dostala od nich.
@monika215 píše:
Tobe na sestinedeli kosili dali? Rodila jsem tam 3/2011 a 7/2012 a ani jednou mi ji nedali. Nebyla jsi treba po cisari? Co si vybavuju maminky na chodbach, tak byly snad vsechny ve vlastnim.
Naopak na rizikovem mi ji 3/2011 dali - necekala jsem, ze si me tam po poradne nechaji, tak jsem dostala od nich.
Já jsem rodila 5/2012, nejdřív jsem ležela jednu noc na rizikovém, to jsem měla vlastní oblečení a i co si pamatuju, tak se na monitory chodilo ve vlastním, nepamatuju si nikoho v eráru. Na sále jsem neměla od nich nic, to i píšou na stránkách, že na sál dvě noční košile. A pak na tom šestinedělí jsem měla na posteli kupičku - jednu přebalovací podložku pod sebe, jednu noční košili, balík vložek a jedny kalhotky. První den jsem hrozně krvácela, že jsem se byla několikrát převlíkat a vždycky mi sestry ochotně daly erární košili ![]()
@LadyTommy píše:
Já jsem rodila 5/2012, nejdřív jsem ležela jednu noc na rizikovém, to jsem měla vlastní oblečení a i co si pamatuju, tak se na monitory chodilo ve vlastním, nepamatuju si nikoho v eráru. Na sále jsem neměla od nich nic, to i píšou na stránkách, že na sál dvě noční košile. A pak na tom šestinedělí jsem měla na posteli kupičku - jednu přebalovací podložku pod sebe, jednu noční košili, balík vložek a jedny kalhotky. První den jsem hrozně krvácela, že jsem se byla několikrát převlíkat a vždycky mi sestry ochotně daly erární košili
To je zajimave - ja byla taky na riziku jeden den, kosile puntikata od nich, vlastni jsem jeste nemela. Se mnou na monitor chodila i spolubydlici, kterou si tam taky nechali po poradne a taky dostala jejich.
Naopak na sestinedeli jsem na kupicce mela jednu podlozku pod sebe, jedny vlozky batist a jedny kalhotky a pro mimco 5ks plenek Huggies. Kosili ne. A jeste v 3/2011 jsme dostaly i nejakou tasku se vzorky kosmetiky pro mimco a Avent via poharek.
Lezela jsem na P1 - a co si pamatuju, tak vsechny maminky na chodbach a ve sprchach jsem vidala ve vlastnich kosilich.
tak to jsem z toho jelen
Jinak my jsme pleny vubec nedostaly, nebo vlastne nevim, ja mela malou na nedonoseneckem, tak to pro me mozna ani nechystali. A tasku jsem dostala, byla tam skvela knizka od Mama a ja tusim, dodnes ji porad listuju, je to o miminku od narozeni do 1.roku.
Asi nejlepsi je teda obratit se primo na porodnici, jak to tam aktualne je, nebo snad napise nekdo, kdo rodil 2013.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@monika215
Jinak mockrát děkuji za info 
Takže jestli to dobře chápu, tak na šestinedělí košile taky nedávají