Věci pro maminku do Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikkinka
10.5.13 21:07

@monika215
Takže jestli to dobře chápu, tak na šestinedělí košile taky nedávají :nevim: Jinak mockrát děkuji za info :)

• Citovat
  • Upravit
898
10.5.13 21:09
@Nikkinka píše:
@monika215
Takže jestli to dobře chápu, tak na šestinedělí košile taky nedávají :nevim: Jinak mockrát děkuji za info :)

Chapes to dobre, nedavaji. Kosili jsem od nich dostala jen na oddeleni rizikoveho tehotenstvi - nechali si me tam hned po bezne poradne a nemela jsem sebou zadne veci, tak mi dali jejich kosili, nez mi z domova donesli moji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.5.13 21:23

Na šestinedělí už pak košile právě dávají, nebo je nějaká změna? Já neměla košili na rizikovém a na sále, to jsem musela mít svoje. Ale na šestinedělí jsem normálně vyfasovala a mohla jsem si kdykoli přijít pro čistou

Na ten sál by měla být jenda jakože na porod a druhá, do které se pak může člověk převléct a přejít na šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
10.5.13 21:33
@LadyTommy píše:
Na šestinedělí už pak košile právě dávají, nebo je nějaká změna? Já neměla košili na rizikovém a na sále, to jsem musela mít svoje. Ale na šestinedělí jsem normálně vyfasovala a mohla jsem si kdykoli přijít pro čistouNa ten sál by měla být jenda jakože na porod a druhá, do které se pak může člověk převléct a přejít na šestinedělí

Tobe na sestinedeli kosili dali? Rodila jsem tam 3/2011 a 7/2012 a ani jednou mi ji nedali. Nebyla jsi treba po cisari? Co si vybavuju maminky na chodbach, tak byly snad vsechny ve vlastnim.
Naopak na rizikovem mi ji 3/2011 dali - necekala jsem, ze si me tam po poradne nechaji, tak jsem dostala od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.5.13 21:37
@monika215 píše:
Tobe na sestinedeli kosili dali? Rodila jsem tam 3/2011 a 7/2012 a ani jednou mi ji nedali. Nebyla jsi treba po cisari? Co si vybavuju maminky na chodbach, tak byly snad vsechny ve vlastnim.
Naopak na rizikovem mi ji 3/2011 dali - necekala jsem, ze si me tam po poradne nechaji, tak jsem dostala od nich.

Já jsem rodila 5/2012, nejdřív jsem ležela jednu noc na rizikovém, to jsem měla vlastní oblečení a i co si pamatuju, tak se na monitory chodilo ve vlastním, nepamatuju si nikoho v eráru. Na sále jsem neměla od nich nic, to i píšou na stránkách, že na sál dvě noční košile. A pak na tom šestinedělí jsem měla na posteli kupičku - jednu přebalovací podložku pod sebe, jednu noční košili, balík vložek a jedny kalhotky. První den jsem hrozně krvácela, že jsem se byla několikrát převlíkat a vždycky mi sestry ochotně daly erární košili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
10.5.13 21:42
@LadyTommy píše:
Já jsem rodila 5/2012, nejdřív jsem ležela jednu noc na rizikovém, to jsem měla vlastní oblečení a i co si pamatuju, tak se na monitory chodilo ve vlastním, nepamatuju si nikoho v eráru. Na sále jsem neměla od nich nic, to i píšou na stránkách, že na sál dvě noční košile. A pak na tom šestinedělí jsem měla na posteli kupičku - jednu přebalovací podložku pod sebe, jednu noční košili, balík vložek a jedny kalhotky. První den jsem hrozně krvácela, že jsem se byla několikrát převlíkat a vždycky mi sestry ochotně daly erární košili ;)

To je zajimave - ja byla taky na riziku jeden den, kosile puntikata od nich, vlastni jsem jeste nemela. Se mnou na monitor chodila i spolubydlici, kterou si tam taky nechali po poradne a taky dostala jejich.
Naopak na sestinedeli jsem na kupicce mela jednu podlozku pod sebe, jedny vlozky batist a jedny kalhotky a pro mimco 5ks plenek Huggies. Kosili ne. A jeste v 3/2011 jsme dostaly i nejakou tasku se vzorky kosmetiky pro mimco a Avent via poharek.
Lezela jsem na P1 - a co si pamatuju, tak vsechny maminky na chodbach a ve sprchach jsem vidala ve vlastnich kosilich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.5.13 22:09

:mrgreen: tak to jsem z toho jelen

Jinak my jsme pleny vubec nedostaly, nebo vlastne nevim, ja mela malou na nedonoseneckem, tak to pro me mozna ani nechystali. A tasku jsem dostala, byla tam skvela knizka od Mama a ja tusim, dodnes ji porad listuju, je to o miminku od narozeni do 1.roku.

Asi nejlepsi je teda obratit se primo na porodnici, jak to tam aktualne je, nebo snad napise nekdo, kdo rodil 2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková