Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem nespokojená taky, ale důvod vím - nemám čas na sebe, přijdu si zbytečná, jenom se starám o mimčo, prostě ne normální pracující, co se uživí, ale maminka na mateřské, kterou živí stát.
Poradím ti najít si nějakou činnost, která tě bude naplňovat - ať už začít chodit na aerobick, udělat si nějaký kurz, vš, prostě cokoliv, čemu se budeš moct věnovat ve volném čase a co ti dá lepší pocit ze sebe samé.
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji tuto diskuzi, protože se potřebuju vypovídat. Mám pocit že jsem věčně nespokojená a nedokážu se s tím popasovat.. Nedařilo se nám s přítelem dítě, tak jsem si myslela že je to tím, ale to už máme a já jsem stále nespokojená.. Mám manžela, krásného zdravého chlapečka, začala jsem při mateřské podnikat (protože jsem myslela jestli nepramení současná nespokojenost z nudy) a daří se mi. Muž je úžasnej, snaží se, je hodnej, stará se o malýho, nosí domů hodně peněz. Žijeme si pěkně, nemám si na co stěžovat, babičky a dědečkové fungujou úžasně, když chci na koncert nebo na kosmetiku vzdycky pohlídají… Ale já jsem proste pořád nespokojená, mám pocit ze mi v životě chybí vzrušení.. Asi tady dostanu pěkně vynadáno, že mám být ráda za to co mám a já jsem a moc a moc si toho vážím ale prostě se pořád nemůžu zbavit pocitu že mi něco chybí, že bych chtěla něco jiného…Máte to taky tak někdo, nebo jsem proste zralá na psychologa? Nejdřív jsem myslela že nespokojenost pramení z chybějcího dítěte a teď si zase říkám jestli jsme s ním ještě neměli pockat..
(Samozrejmě syna miliju a nedala bych ho!) jinak je mi 25 let..Omlouvám se za anonym ale stydím se za to…
Jo holka nemůžeš mit všechno, mas hodného manžela, ale v posteli to stoji za h----o co? to je život. Tak se sním rozejdi, najdi si pořádného chlapa s poradnou výbavou a budeš šťastná!
Pokud žena projevuje sobectví, Muž ji nebude prokazovat lásku! Myslim, ze problém je sex pred manželstvím, převážně u zen, jsou rozděleny, porad mysli na toho s kym měli ten nejlespi sex a v tom je kámen úrazu! A nejsou schopny milovat muže, ktery proste nebude nejlepší v posteli.
Jsem váha…
Asi skusim toho psychologa.. Ríkám si ze to nemůže být normální když mám to co by mi leckdo mohl zavidet… Jako nezastavim se, loni jsem si pri praci a tehotenstvi dodelala inzenyra, ted zase od dvou mesicu maliho podnikam takze si nemyslim ze by to mohlo byt z nudy… :/ Jako bych pořád měla pocit že na me v životě musí někde čekat nějaké vzrušení…
Asi bych potřebovala být nějakej akční hrdina nebo něco podobného abych měla dost odreágování..