Věčně nespokojená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.12 10:13

Jsem váha… :) Asi skusim toho psychologa.. Ríkám si ze to nemůže být normální když mám to co by mi leckdo mohl zavidet… Jako nezastavim se, loni jsem si pri praci a tehotenstvi dodelala inzenyra, ted zase od dvou mesicu maliho podnikam takze si nemyslim ze by to mohlo byt z nudy… :/ Jako bych pořád měla pocit že na me v životě musí někde čekat nějaké vzrušení… :zed: Asi bych potřebovala být nějakej akční hrdina nebo něco podobného abych měla dost odreágování.. :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7240
29.5.12 12:42

Já jsem nespokojená taky, ale důvod vím - nemám čas na sebe, přijdu si zbytečná, jenom se starám o mimčo, prostě ne normální pracující, co se uživí, ale maminka na mateřské, kterou živí stát.
Poradím ti najít si nějakou činnost, která tě bude naplňovat - ať už začít chodit na aerobick, udělat si nějaký kurz, vš, prostě cokoliv, čemu se budeš moct věnovat ve volném čase a co ti dá lepší pocit ze sebe samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 12:43

Ten pocit zbytečnosti mám taky.. :think:

• Citovat
  • Upravit
77
6.9.17 10:53
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji tuto diskuzi, protože se potřebuju vypovídat. Mám pocit že jsem věčně nespokojená a nedokážu se s tím popasovat.. Nedařilo se nám s přítelem dítě, tak jsem si myslela že je to tím, ale to už máme a já jsem stále nespokojená.. Mám manžela, krásného zdravého chlapečka, začala jsem při mateřské podnikat (protože jsem myslela jestli nepramení současná nespokojenost z nudy) a daří se mi. Muž je úžasnej, snaží se, je hodnej, stará se o malýho, nosí domů hodně peněz. Žijeme si pěkně, nemám si na co stěžovat, babičky a dědečkové fungujou úžasně, když chci na koncert nebo na kosmetiku vzdycky pohlídají… Ale já jsem proste pořád nespokojená, mám pocit ze mi v životě chybí vzrušení.. Asi tady dostanu pěkně vynadáno, že mám být ráda za to co mám a já jsem a moc a moc si toho vážím ale prostě se pořád nemůžu zbavit pocitu že mi něco chybí, že bych chtěla něco jiného… :( Máte to taky tak někdo, nebo jsem proste zralá na psychologa? Nejdřív jsem myslela že nespokojenost pramení z chybějcího dítěte a teď si zase říkám jestli jsme s ním ještě neměli pockat.. :( (Samozrejmě syna miliju a nedala bych ho!) jinak je mi 25 let..Omlouvám se za anonym ale stydím se za to… :(

Jo holka nemůžeš mit všechno, mas hodného manžela, ale v posteli to stoji za h----o co? to je život. Tak se sním rozejdi, najdi si pořádného chlapa s poradnou výbavou a budeš šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.9.17 11:01

Pokud žena projevuje sobectví, Muž ji nebude prokazovat lásku! Myslim, ze problém je sex pred manželstvím, převážně u zen, jsou rozděleny, porad mysli na toho s kym měli ten nejlespi sex a v tom je kámen úrazu! A nejsou schopny milovat muže, ktery proste nebude nejlepší v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.9.17 11:03

Sobecka Zena lásky nikdy nedostihne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie