Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Uzená polévka, chlazený dort s lesními jahodami a borůvkami, a šunkofleky, rajčatový salát
Já dnes nevařím, mám kontrolu v porodnici, tak nestíhám, manžel si někam dojde a prcek jede do středy k babičce a dědovi. ![]()
Tak jsem se celý víkend smažila u sporáku
V sobotu jsme měli návštěvu, tak byla roštěná s knedíkem nebo rýží a martinské rohlíčky s tvarohem a jahodama. V neděli se mi vrátila tchyně z dovči, tak i pro ni a tchána a švagra se švagrovou zapečené vepřové řízky s brambory, okurkový salát, polévka s drobením a ke kafíčku řezy straciatella. Dnes se bude dojídat a na zítra asi upeču cukeťák.
Dnes rajská s těstovinami. A zítra borůvkové knedlíky a borůvkový koláč s drobenkou ![]()
Na oběd čočkový salát s párkem a k večeři jahodové knedlíky - dnes mi přišel parní hrnec, tak je chci zkusit v něm - nemáte s tím někdo zkušenost???
Dneska - mrkvová polévka, zapečené kuřecí prsa v sýrovo-smetanové omáčce a domácí americké brambory, borůvkový koláč. A jsem zralá na sprchu ![]()
Tak já sem nakonec udělala jen zeleninový salát, pro sebe s tuňákem pro chlapa bez s opečenou houskou
O víkendu jsme byli na chalupě, tak vařila máma a ještě nám dala sebou domu-tudíž dneska zbytek svíčkový s králíkem a knedlíkem a já v rychlosti uvařila bramboračku-dostala jsem zeleninu ze zahrádky ![]()
Fr. cibulacku s toustama
kridla pecene v troube, kopa zeleniny na masle a tousty co zbyly od cibulacky celkem rychlej a levnej obed.
Ted zase upect muffiny, bublanina uz se sezrala.
Dneska byla špenátová polívka a zapečené brambory a zítra rizoto, no a pak mám chuť na lečo, tak asi taky brzo bude ![]()
Potřebovala bych spotřebovat tvaroh, bílý jogurt a meruňky, něco bych z toho upekla, ale nevím co
Máte někdo nějaký rychlý a dobrý recept?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat