Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2326
4.7.12 19:21

Tak k večeři nakonec jen pečivo a pomazánka: vajíčka, rajčata, křenové pomazánkové máslo, jogurt, pažitka, sůl, pepř

• načítám...
9044
4.7.12 21:06

Tak k veceri puding s piskotama a na zitra tu maji kluci omajdu a testoviny a ja do prace kuskus s rajcatama.
Na patek mam v planu kvetakovy mozecek a nove brambory.

• načítám...
46669
4.7.12 21:21

Já jedu zítra s klučíkama k našim, takže do neděle bude vařit maminka (možná jí pomůžu :jazyk: )

• načítám...
6362
4.7.12 22:00
@KPKristy píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Vynikající!

tak buchta už je z půlky snědená a je opravdu vynikající! takže zařazuju do rodinného repertoáru ;)

• načítám...
46669
4.7.12 22:05
@mamkasl píše:
tak buchta už je z půlky snědená a je opravdu vynikající! takže zařazuju do rodinného repertoáru ;)

To ani nestihla vychladnout, ne? :D

• načítám...
6362
4.7.12 22:10
@KPKristy píše:
To ani nestihla vychladnout, ne? :D

asi tak nějak :mrgreen:

• načítám...
9994
4.7.12 22:15
@KPKristy píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Vynikající!

Taky znám a dělám. Velmi jedlé :mrgreen:

• načítám...
9994
4.7.12 22:17

@kkaattkkaa Děkuji za recept. A ukládám na příští nadúrodu ředkviček. Já nikdy nevim, co s nima…

• načítám...
9994
4.7.12 22:21

Čtu tady samou chválu na lilek od @eshta. To musím taky vyzkoušet. Lilek je super zelenina a když je dobrý recept… Mňam, jestli to bude z poloviny tak dobré, jak paprikové kotlety, tak už aby to bylo.

• načítám...
25007
4.7.12 22:31
@Paoloska píše: Čtu tady samou chválu na lilek od @eshta. To musím taky vyzkoušet. Lilek je super zelenina a když je dobrý recept… Mňam, jestli to bude z poloviny tak dobré, jak paprikové kotlety, tak už aby to bylo.

je to dobrý, opravdu ;) jen se musí dobře udělat omajda, ne jen smíchat a osmahnout narychlo rajčata s česnekem a cibulí, musí se nechat trochu povařit a cibulka pěkně do hněda :pankac: a s karbošema je to taky dobrý :palec:

• načítám...
46669
5.7.12 06:28
@eshta píše:
je to dobrý, opravdu ;) jen se musí dobře udělat omajda, ne jen smíchat a osmahnout narychlo rajčata s česnekem a cibulí, musí se nechat trochu povařit a cibulka pěkně do hněda :pankac: a s karbošema je to taky dobrý :palec:

Já měla málo čerstvých rajčat, tak jsem použila i z plechovky, čímž to bylo kyselejší a řidší. Takže jsem dosladila a taky zahustila, ale myslím, že to ničemu nevadilo 8)

• načítám...
2218
5.7.12 07:50

Dneska pečené kuřátko s bramborovou kaší, zítra květákové placičky :palec:

• načítám...
10631
5.7.12 09:03

Ahoj, tak my dnes jedeme na oslavu, budeme mít asi kuřecí kapsu a opékané brambory. Potom se bude grilovat masíčko, a snad i zelenina. Takže nemusím vařit :dance:

• načítám...
24292
5.7.12 09:05

Špenátový nákyp

• načítám...
2326
5.7.12 09:08

K obědu bude zabijačkový prejt s bramborem a kysaným zelím a na večeři zbytek pomazánky ze včera a nějaká lehká polívka - ale tu ještě musím dovymyslet.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová