Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak k večeři nakonec jen pečivo a pomazánka: vajíčka, rajčata, křenové pomazánkové máslo, jogurt, pažitka, sůl, pepř
Tak k veceri puding s piskotama a na zitra tu maji kluci omajdu a testoviny a ja do prace kuskus s rajcatama.
Na patek mam v planu kvetakovy mozecek a nove brambory.
Já jedu zítra s klučíkama k našim, takže do neděle bude vařit maminka (možná jí pomůžu
)
@KPKristy píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Vynikající!
tak buchta už je z půlky snědená a je opravdu vynikající! takže zařazuju do rodinného repertoáru ![]()
@mamkasl píše:
tak buchta už je z půlky snědená a je opravdu vynikající! takže zařazuju do rodinného repertoáru
To ani nestihla vychladnout, ne? ![]()
@KPKristy píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Vynikající!
Taky znám a dělám. Velmi jedlé ![]()
@kkaattkkaa Děkuji za recept. A ukládám na příští nadúrodu ředkviček. Já nikdy nevim, co s nima…
Čtu tady samou chválu na lilek od @eshta. To musím taky vyzkoušet. Lilek je super zelenina a když je dobrý recept… Mňam, jestli to bude z poloviny tak dobré, jak paprikové kotlety, tak už aby to bylo.
@Paoloska píše: Čtu tady samou chválu na lilek od @eshta. To musím taky vyzkoušet. Lilek je super zelenina a když je dobrý recept… Mňam, jestli to bude z poloviny tak dobré, jak paprikové kotlety, tak už aby to bylo.
je to dobrý, opravdu
jen se musí dobře udělat omajda, ne jen smíchat a osmahnout narychlo rajčata s česnekem a cibulí, musí se nechat trochu povařit a cibulka pěkně do hněda
a s karbošema je to taky dobrý ![]()
@eshta píše:
je to dobrý, opravdujen se musí dobře udělat omajda, ne jen smíchat a osmahnout narychlo rajčata s česnekem a cibulí, musí se nechat trochu povařit a cibulka pěkně do hněda
a s karbošema je to taky dobrý
Já měla málo čerstvých rajčat, tak jsem použila i z plechovky, čímž to bylo kyselejší a řidší. Takže jsem dosladila a taky zahustila, ale myslím, že to ničemu nevadilo ![]()
Dneska pečené kuřátko s bramborovou kaší, zítra květákové placičky ![]()
Ahoj, tak my dnes jedeme na oslavu, budeme mít asi kuřecí kapsu a opékané brambory. Potom se bude grilovat masíčko, a snad i zelenina. Takže nemusím vařit ![]()
K obědu bude zabijačkový prejt s bramborem a kysaným zelím a na večeři zbytek pomazánky ze včera a nějaká lehká polívka - ale tu ještě musím dovymyslet.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat