Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to je žíravinka
Naše Zuzi (5) je živá víceméně ze vzduchu, i když ona je mléčná, kdybych jí dala, tak vypije denně hektolitr mlíka a vůbec tvaroh, jogurt, to jo. Jindráš, její dvojče, je žravec na všechno a Čenda (9) taky futruje - ten je na sladký. Anička ráda maso, ryby a zeleninu, sladký moc ne.
@sophinka To ti ani děti neloupou brambory a nečistí zeleninu?
Tak to bych nepřežila!
Manžel je teda neskutečnej, s tím mytím nádobí
To je úplně proti principu mužství - přece jakmile hrozí práce, vymyslí vynález, který muže práce zbaví ![]()
@sophinka píše:
@Eliška stellinka-3 roky 2 kuřecí kousky s bramborem, 4 knedlíky, pak u bazénku, pak guláš, pak jsme jeli na třešně a v lese futrovala jahody a borůvky po návratu buchta a talíř polévkyostatní jsem u jídla nešmírovala, ale večer vyžráno vše
hmmmmm, můj kluk 3,5 k obědu trochu brambor s lečem, na koupališti nechtěl banán, jablko ani sušenky (neměl čas) a večer si dal horkotěžko malej chleba se sýrem a papriku ![]()
sladký knedle nejí vůbec a buchty vlastně taky ne, jen si tak zobne ![]()
je sice vysokej ale hubenej jak lunt ![]()
Včera gulášovka a meruňkové knedlíky z bramborového těsta. Dnes smažené kuřecí stehýnko a vařené brambory. ![]()
U nás dnes kur. řízky s rajcatovo-oliv. omáčkou a k tomu špagety.
@levandule25 píše:
Dnes kuře na šlehačce odpoledne bublanina s třešněma
jak děláš to kuře??
Právě jsem dopekla kuřecí stehna, k tomu rýži. A já jsem taky upečená ![]()
Pro zmenu nevarte nic. V teplu stejne moc chut k jidlu neni a pust jednou tydne je zdravy ![]()
@LouLou píše:
Pro zmenu nevarte nic. V teplu stejne moc chut k jidlu neni a pust jednou tydne je zdravy
Což o to, mě by půst neškodil…i podstatně delší, než jeden den, ale jak bych to vysvětlila nenažranému puberťákovi? A malá se taky shání po jídle, jen co rozlepí oči ![]()
@laducha chleba, pecivo, ovoce, jogurty, zelenina, syry atd z lednice…ja si obcas potrebuju dat den bez vareni, kdyz uz mi to leze krkem a aspon se doji zbytky ![]()
Zbytky jsme dojedli včera…a malá chce polííííííííííííívkůůůůůůůůů ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat