Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Přítel odněkud dotáhl kilo tvarůžek, tak dneska budou smažené s hranolkama ![]()
@Lucajdice79 bude svezi vzdousek
taky bych si dala, takze zmena-deti k hranolkam budou mit maso a ja tvaruzky
,dik za inspiraci ![]()
Ne že bych nic tak dlouho nevařila ale tak nějak jsem měla čas chodit sem jen na chvilku a to jsem si zašla i na jiné diskuse, u nás dneska špenát hrníčkové knedlíky a opečenci, jelikož tchýně špenát nejí tak druhá varianta budou smažené žampiony a brambory, a já mám ve 12:00 monitor tak si dám asi jen k obědu trochu šopáku nebo jiného salátu, ono v tom horku stejně chuť k jídlu nemám. ještě jedna změna už nevařím přítelovi a skoro tchýni… už můžu psát že vařím manželovi a tchýni, jelikož jsme se stihli v sobotu vzít ![]()
@NikysekR píše:
Tak my dnes roštěnky s rýží
@lenulina1979 píše:
Ne že bych nic tak dlouho nevařila ale tak nějak jsem měla čas chodit sem jen na chvilku a to jsem si zašla i na jiné diskuse, u nás dneska špenát hrníčkové knedlíky a opečenci, jelikož tchýně špenát nejí tak druhá varianta budou smažené žampiony a brambory, a já mám ve 12:00 monitor tak si dám asi jen k obědu trochu šopáku nebo jiného salátu, ono v tom horku stejně chuť k jídlu nemám. ještě jedna změna už nevařím přítelovi a skoro tchýni… už můžu psát že vařím manželovi a tchýni, jelikož jsme se stihli v sobotu vzít
gratuluju ![]()
já myslela, že jsi v porodnici
, to jste to pěkně stihli
![]()
U nás dneska hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi a kuskus se zeleninou, malá má opět rýmu, a tohle spolehlivě baští téměř kdykoliv…
Holky, nevite nahodou nektera, jak udelat takovou tu bilou fazolovou polivku s koprem?? Ale ty fazolky jsou lusky, ne „fazolky“. Ona je takova kysela s octem… Delala ji moje babicka ze slovenska a ja sem ted koupila ty lusky a nevim presne jak na to. Na netu jsou ruzne recepty, ale jsou vsechny s jizkou a ja bych dala ruku do ohne za to, ze tam jizka nebyla…
@veveruskaa píše:
gratuluju
já myslela, že jsi v porodnici, to jste to pěkně stihli
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat