Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
uups 20 nedočtených stránek, to nedám
byla jsem 4 dny na školení, tak jsem musela navařit dopředu, aby mi tu v kuchyni nevládla tchýně a udělala jsem hovězí vývar, zapečený vepř.plátky s cuketou a bramborem, pečený kuře, do mrazáku špagety, směs na čínu a další várku vývaru
další jídla pak byly: např vepřová pečeně brambor, rajčatový salát, nebo hovězí vývar a rizoto
a dneska jsme si daly květákový placičky, okurkový salát a jako moučník kringel naprosto luxusní, doporučuju! ![]()
Dnes jsem v albertu koupila květák za 15 kč a z chalupy máme zadarmo vajíčka, takže dnes u nás květákový mozeček ![]()
My dneska lasagne a zítra bude rizoto, doufam že vydrží na 2 dny
![]()
Dneska bez polívky (jen dva si dali česnečku), krůtí řízky s brkaší a rajčatovým salátem. Přihodila jsem i obalený celer a slavil velký úspěch, dlouho jsem ho nedělala.
Pro návštěvu na odpoledne 58 lívanců s tvarohem a čerstvýma jahodama a tvarohový dort s jahodama.
Zítra polévka z červené čočky a lečo s bramborem.
Oběd - špenátové rizoto se žampióny, večeře - květák jako mozeček s bramborovo-mrkvovou kaší.
@sophinka píše:
@sandrik jé my totéž děláme jako šneky
z té jedné várky jsem vyválela vážně hodně tenký velký plát a udělala z toho dva malý věnce (jen tu náplň jsem musela přidělat), 1.5 už je pryč zbytek bráním tělem na snídani ![]()
A zítra vaří restaurace, jdeme na oběd s mým tátou, tak je mi nějak fuk, jaký bude jídlo - hlavně, že nemusím vařit ani uklízet kuchyň ![]()
Tak jsem dnes upekla jeste citronovou babovku
a zitra bude omacka, kureci maso a ryze ![]()
V poledne byl ještě segedín s knedlíkem. K večeři jsem zapekla lilek, cuketu, kuř. maso, rajčata s česnekem a mozzarellou a k tomu jako přílohu fr. bagetky potřené česnekem a mozzarellou ![]()
Dneska pečené krůtí stena s rýží, a zítra s bramborem a hlavkový salát a zeleninová polívka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat