Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucajdice79 prosim prosim mohla by si mi poslat recept na znojemskou? moc dekuju
@DanielkaC já teda nevím, jestli je to přímo znojemská, my jí doma tak říkáme
nakrájím cibuli, kyselé okurky (dle chuti),osmahnu, hodím na to maso, okořeněné, taky osmahnu, zaliju vodou a dělám v papiňáku, dokud není maso měkké, pak maso vytáhnu, omáčku zahustím moukou trošku, dochutím, já většinou přidám jeden bujon a hotovo ![]()
Tak my dnes asi hovězí vývar a maso na nudličky na zelenině s těstovinama. ![]()
Dnes hamburgry, rybi prsty s bramborem a tatarkou. Polivka zeleninova s krupickou. Nechce se me stat u plotny, nemam na vareni naladu
![]()
Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou, těstoviny s omáčkou z rajčat, hovězího a smetany
@Lucajdice79 píše:
@DanielkaC já teda nevím, jestli je to přímo znojemská, my jí doma tak říkámenakrájím cibuli, kyselé okurky (dle chuti),osmahnu, hodím na to maso, okořeněné, taky osmahnu, zaliju vodou a dělám v papiňáku, dokud není maso měkké, pak maso vytáhnu, omáčku zahustím moukou trošku, dochutím, já většinou přidám jeden bujon a hotovo
a maso? vepřové nebo hovězí?? ![]()
Zapečené těstoviny s cuketou a loupanými rajčaty a jako dezert domácí cookies, dělala jsem poprvé a jsou výborné ![]()
Včera jsme dojídali zbytky a odpoledne jsem udělala ještě lívance s tvarohem a borůvkama
Dnes jsem vařila kuřecí nudličky se špenátem, houbama a smetanovou omáčkou a k tomu těstoviny.
@MUFICE Ty kuřecí nudličky znějí moc dobře. To máš konkrétní recept nebo jen tak „od oka“?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat