Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sophinka píše:
Zeleninová polévka, kuřecí řízečky po židovsku s bramborem, lívance ze zakysané smetany a buchta s drobenkou
jak se dělají řízečky po židovsku?
@eshta nastrouhám 4-5 stroužků česneku, sůl, hl. mouku, trochu pepře, vejce, trochu mléka a udělám těstíčko kam nakládám ty řízečky. Ale přidávám i sladkou papriku, nebo kari nebo bazalku, petržel… jak kdy, podle chuti
U nás dnes kuřecí vývar s nudličkama a pečené kuře se zeleninou, vařená rýže. A štrůdlík.
Na příští týden jsem rodince uvařila: česnečku a vývar s nudličkami. rajsou omáčku s masovými kuličkami, kuřecí na paprice, zapečený pangas s bramborem. tvarohové koláčky
@sophinka píše:
Na příští týden jsem rodince uvařila: česnečku a vývar s nudličkami. rajsou omáčku s masovými kuličkami, kuřecí na paprice, zapečený pangas s bramborem. tvarohové koláčky
Na kolik dni?
@Monjie píše:
Co mas v planu podnikat?:)
mimo práce nic
v 18 zavřu, dojdu si pro nějakou véču a půjdu dělat hají ![]()
Tak si říkám, že se tu celý víkend nevaří a já si omylem vymázla diskusi z oblíbených ![]()
Co ta lenulinka? Asi si vegetí v porodnici, je mi to jasný ![]()
Dneska nevařím, neboť jsem si uvařila včera
. Zeleninovou polívku a zapečený lilek. Já si ho dám s bagetou, Ondrovi k tomu uvařím těstoviny…
Manžel byl včeran a houbách a má tu misku lišek. Co s nima? Nikdy jsem je neupravovala, natož abych je jedla…
Ja jsem varila vecer chlapovi na casty a domu detem-rajskou omajdu s paprikama a mas. kulickama, bramboracku s houbama, grilovaci tycky se syrem a nic jsem nepekla, uvarila jsem pudink…S varenim jsem skoncila skoro o pulnoci…Pres den nebyl cas ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat