Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
915
16.7.12 16:56

@nejvíczoufalá a mas to vzdycky v teple?? jako zalijes teplym mlikem, nebo vodou a zakryjes a nechas na teplem miste??

• načítám...
915
16.7.12 16:57

@nejvíczoufalá ne, to bylo tou hladkou moukou, to se ti nemohlo poradne udelat…knedliky jedine z hrubose :)

• načítám...
16.7.12 17:01

@Troj teplé mléko jo, na teplém místě ne vždycky, ale pokaždé bez problémů vykyne.. ty knedlíky- opravdu polohrubá a hladká dohromady :D říkám že to každý dělá jinak. když jsem řekla tchyni, že jsem je dělala z hrubé, koukala na mě jak na blázna :D

• načítám...
915
16.7.12 17:03

@nejvíczoufalá tak to teda nevim… protoze kdyz mi vykyne, tak uz je to pak vzdycky pohoda… jo pockej!! a jak dlouho nechavas kynout?? nemas treba prekynuto??

• načítám...
10631
16.7.12 20:10

Dnes kuřecí kari rizoto se zeleninou. Zítra asi sekaná, brambor a okurkový salát :mavam:.

• načítám...
1655
17.7.12 06:53

Ahoj holky, tak sem vcera udelala znojemskou a mela velky uspech :-)
tak moc dekuji za recept, zaradila jsem do jidelnicku a mam dalsi majdu :-)
dekuju :kytka:

• načítám...
10639
17.7.12 07:41

Zbylo nam kure ze soboty tak dnes bude rizoto…

• načítám...
1961
17.7.12 07:51

Tak jsem včera ještě zpáchala květákový chapáky, ať mají kluci na stavbě co do ruky. A teď budu do pátku sušit hubu, pač pro sebe nevařím :jazyk:

• načítám...
46669
17.7.12 08:10

Dneska udělám kuřecí prsa na liškách, jak mi včera radila @romcaonca . Manžel se těší jako blázen, houby miluje :P

• načítám...
1961
17.7.12 08:16

@KPKristy tak to jsem zvědavá, jak se olízne :mrgreen:

• načítám...
2218
17.7.12 08:20

Dneska knedlíky plněné uzeným a zelí :jazyk: a vaří babička, takže ještě lepší :palec:

• načítám...
9994
17.7.12 08:53

U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík :mavam:

• načítám...
25007
17.7.12 08:56
@Paoloska píše:
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík :mavam:

jakákoli omáčka na těstoviny :nevim:

• načítám...
sophinka
17.7.12 09:16
@Paoloska píše:
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík :mavam:

třeba perkelt :nevim: jde i s kuřecím… nakrájíš rajčata papriky. osmazneš cibuli přidáš maso (kuřecí nebo vepřové-plecko) orestuješ, přidáš rajčata, papriky a necháš dusit. přidáš rajský protlak. Až je maso měkké přidám na trošce oleje zpěněnou sladkou papriku. Jíme s haluškama nebo těstovinama.

• Upravit
6220
17.7.12 09:36

Filety z kapra na kořenové zelenině s bramborem+perník s polevou :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport