Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@nejvíczoufalá a mas to vzdycky v teple?? jako zalijes teplym mlikem, nebo vodou a zakryjes a nechas na teplem miste??
@nejvíczoufalá ne, to bylo tou hladkou moukou, to se ti nemohlo poradne udelat…knedliky jedine z hrubose ![]()
@Troj teplé mléko jo, na teplém místě ne vždycky, ale pokaždé bez problémů vykyne.. ty knedlíky- opravdu polohrubá a hladká dohromady
říkám že to každý dělá jinak. když jsem řekla tchyni, že jsem je dělala z hrubé, koukala na mě jak na blázna ![]()
@nejvíczoufalá tak to teda nevim… protoze kdyz mi vykyne, tak uz je to pak vzdycky pohoda… jo pockej!! a jak dlouho nechavas kynout?? nemas treba prekynuto??
Dnes kuřecí kari rizoto se zeleninou. Zítra asi sekaná, brambor a okurkový salát
.
Ahoj holky, tak sem vcera udelala znojemskou a mela velky uspech ![]()
tak moc dekuji za recept, zaradila jsem do jidelnicku a mam dalsi majdu ![]()
dekuju ![]()
Tak jsem včera ještě zpáchala květákový chapáky, ať mají kluci na stavbě co do ruky. A teď budu do pátku sušit hubu, pač pro sebe nevařím ![]()
Dneska udělám kuřecí prsa na liškách, jak mi včera radila @romcaonca . Manžel se těší jako blázen, houby miluje ![]()
Dneska knedlíky plněné uzeným a zelí
a vaří babička, takže ještě lepší ![]()
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík ![]()
@Paoloska píše:
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík
jakákoli omáčka na těstoviny ![]()
@Paoloska píše:
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík
třeba perkelt
jde i s kuřecím… nakrájíš rajčata papriky. osmazneš cibuli přidáš maso (kuřecí nebo vepřové-plecko) orestuješ, přidáš rajčata, papriky a necháš dusit. přidáš rajský protlak. Až je maso měkké přidám na trošce oleje zpěněnou sladkou papriku. Jíme s haluškama nebo těstovinama.
Filety z kapra na kořenové zelenině s bramborem+perník s polevou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat