Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska vařila babička, bramboračka a palačinky nebo segedínský guláš.
No a zítra bude svíčková z králíka s houskovým knedlíkem
Právě jsem se vrátila z dovolené a tady to jede, koukám
. Já teda vařila i na dovolené, měli jsme pronajatou chatku, byl tam plynový sporák a úplně mě překvapil, jak krásně se v něm peklo (doma mám elektriku), pekla jsem kachnu i řezy a vše super.
U nás zítra taky pečený kuře s rýží a kuřecí vývar, já si dám asi kuřecí prsa - snažím se hubnout.
Dneska jsme byli v zoo, takže pizza - Černohouska změnila jídelníček ![]()
Musíme dospotřebovat ty tvarůžky, takže dneska opět smažené tvarůžky s hranolkama a zelňačka ze včerejška ![]()
Holky nemáte některá vyzkoušený postup na karlovarské knedlíky? Manžel si dal v pátek v restauraci kančí se šípkovou a karlovarským knedlíkem a pořád chodí a chce ho uvařit
![]()
@cimbík píše:
Holky nemáte některá vyzkoušený postup na karlovarské knedlíky? Manžel si dal v pátek v restauraci kančí se šípkovou a karlovarským knedlíkem a pořád chodí a chce ho uvařit![]()
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
já dělala tento
Kuřecí vývar-jelikož máme rýmu a kašel a sýrová omáčka s těstovinami a kuřecím masíčkem!
Zítra těstovinový salátek ![]()
Dnes nevařim - chlap včera udělal salát z uzený makrely, tak ho máme s houskou ![]()
Kuřecí vývar a rýže s kuřecím na paprice a hlávkový salát. Polovina dětí to nejedla, muž mlaskal a přidal si.
Zeleninová polévka, kuřecí řízečky po židovsku s bramborem, lívance ze zakysané smetany a buchta s drobenkou
Rozjela se nam mycka, tak se musi rozjet i moje ruce
kureci vyvar a kure na paprice…pak jeste dodelam palacinky
Dneska kuře v troubě a zítra bude kotleta na grilu, vař. brambor a papriková směs s cuketou (jako lečo bez vejce a párku)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat