Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
7.7.12 16:55

Holky poradíte jak použít ŘEŘICHU? vyrostlo mi jí na zahrádce celkem hodně. Používám jí zatím spíš jako přízdobu do salátů, pomazánek nebo s ní posypu polévku, nemáte nějaké rady do čeho se ještě hodí?

• načítám...
17925
7.7.12 19:55

Oběd v restauraci - muž vepřový steak, já jehněčí na česneku s brknedlíkem a špenátem, děti kynuté jahodové knedlíky, kuřecí směs s rýží, smažený řízek s bramborem.
Teď večer dělám smažené nudle se zeleninou.

Zítra kuřecí vývar a rizoto a marinovaný losos, salát hlávkový a rajčatový.

A chci upéct něco s jahodama, ale nevím co.

• načítám...
17925
7.7.12 19:58

Moje děti by taky bez aspoň jednoho teplého jídla denně nevydržely. Nebo jo, ale mazat pečivo a připravovat zeleninu (což v menším dělám stejně, ale dojedí se uvařeným) by zabralo přinejmenším stejně času jako uvařit.
Já když byla v Holandsku a jedla teplé až večer, tak mi to strašně chybělo.

• načítám...
15054
7.7.12 20:34

Lasagne se směsí z mletého masa, vývar s nudlema, řezy-listové těsto, pudink, rybíz, listové těsto=mňamka

• načítám...
sophinka
7.7.12 20:43

U nás dnes dojídání zbytků :mrgreen: houbová polévka, guláš s bramborem, udělali jsme k tomu horu palačinek, salát z čínského zelí se smetanou :pankac: zítra kuřecí na kari s rýží, vývar s játrovými knedlíčky, kynuté koláče s něčím co přinesem z lesa :mrgreen: (tedy asi borůvky a lesní jahody)

• Upravit
17925
7.7.12 20:49

Kdepak už tolik rostou houby?

• načítám...
sophinka
7.7.12 20:51

@Eliška prdlajs :mrgreen: měla jsem co dělat uhnat pár hříbečků na polévku, v lese je kulový (teda borůvek hafo, ale jinak :nevim: )

• Upravit
17925
7.7.12 20:53

@sophinka No já si říkala, že třeba díky těm vedrům prostřídaným bouřkama a lijákama se už něco urodilo :nevim:

• načítám...
sophinka
7.7.12 20:54

@Eliška taky jsem myslela :mrgreen: každý den honím rodinku do lesa a nic :cert:

• Upravit
23033
7.7.12 21:00
@sophinka píše:
@Eliška taky jsem myslela :mrgreen: každý den honím rodinku do lesa a nic :cert:

Sophi a co tresne?:D

• načítám...
sophinka
7.7.12 21:01
@Monjie píše:
Sophi a co tresne?:D

třešně dobrý, ty se nemají kam schovat :mrgreen: jsou sladký jako med. :)

• Upravit
marra
7.7.12 21:03

Holky, dneska kureci platky na kvetaku, zalite mlikem domacim, ale bylo to zajimave, snedenej celej pekac :think:
Jinak orechovej rez :jazyk: A zitra asi grilovani, dneska zabijime jehne :roll: :lol:

• Upravit
46669
7.7.12 21:19

Dnes vařila tchýně kuře na paprice, zítra jsme opět u našich a budou květákové placičky…

• načítám...
9044
8.7.12 07:59

Dneska budou brambory, na to platek kureciho, slaninka a to vse v alobalu.

• načítám...
10631
8.7.12 09:54

Tak my dnes roštěnky s rýží :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport