Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky poradíte jak použít ŘEŘICHU? vyrostlo mi jí na zahrádce celkem hodně. Používám jí zatím spíš jako přízdobu do salátů, pomazánek nebo s ní posypu polévku, nemáte nějaké rady do čeho se ještě hodí?
Oběd v restauraci - muž vepřový steak, já jehněčí na česneku s brknedlíkem a špenátem, děti kynuté jahodové knedlíky, kuřecí směs s rýží, smažený řízek s bramborem.
Teď večer dělám smažené nudle se zeleninou.
Zítra kuřecí vývar a rizoto a marinovaný losos, salát hlávkový a rajčatový.
A chci upéct něco s jahodama, ale nevím co.
Moje děti by taky bez aspoň jednoho teplého jídla denně nevydržely. Nebo jo, ale mazat pečivo a připravovat zeleninu (což v menším dělám stejně, ale dojedí se uvařeným) by zabralo přinejmenším stejně času jako uvařit.
Já když byla v Holandsku a jedla teplé až večer, tak mi to strašně chybělo.
Lasagne se směsí z mletého masa, vývar s nudlema, řezy-listové těsto, pudink, rybíz, listové těsto=mňamka
U nás dnes dojídání zbytků
houbová polévka, guláš s bramborem, udělali jsme k tomu horu palačinek, salát z čínského zelí se smetanou
zítra kuřecí na kari s rýží, vývar s játrovými knedlíčky, kynuté koláče s něčím co přinesem z lesa
(tedy asi borůvky a lesní jahody)
@Eliška prdlajs
měla jsem co dělat uhnat pár hříbečků na polévku, v lese je kulový (teda borůvek hafo, ale jinak
)
@sophinka No já si říkala, že třeba díky těm vedrům prostřídaným bouřkama a lijákama se už něco urodilo ![]()
@Monjie píše:
Sophi a co tresne?:D
třešně dobrý, ty se nemají kam schovat
jsou sladký jako med. ![]()
Holky, dneska kureci platky na kvetaku, zalite mlikem domacim, ale bylo to zajimave, snedenej celej pekac ![]()
Jinak orechovej rez
A zitra asi grilovani, dneska zabijime jehne
![]()
Dnes vařila tchýně kuře na paprice, zítra jsme opět u našich a budou květákové placičky…
Dneska budou brambory, na to platek kureciho, slaninka a to vse v alobalu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat