Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
26.11.11 15:10
PetkaK píše:
Dnes rychlovka - lečo s párkem a těstovinami, malá cuketu s bramborem (vařil jí to tatínek, a ještě nadával že mu nenechala).Na večeři chleba ve vajíčku, malá něco s těstovinama (leč nevím co, protože když se podívám do naší ledničky, tak tam na něc asi nic nenajdu :cert: ).

:)) Petko tak treba se syrem:)

A ja si dala sopak a nemuzu ho uz ani videt 8o

• načítám...
PetkaK
26.11.11 15:26

Monjie - to dělávám běžně, sýr se smetanou a šunku, ale chybí mi ta smetana, a v normálním mlíce nevím jestli to pro malou mám nebo nemám dělat.

• Upravit
23033
26.11.11 15:42

Tak ji dej UM do toho:) a normalni mliko uz by mohlo, vzdyt se prevari.

• načítám...
5799
26.11.11 15:48

jelikož je sobota vařil manžel :mrgreen: takže plněné bramboráky se zelým a uzeným

• načítám...
3968
26.11.11 19:40

ä u nás dneska hlídal manžel :D a my jsme měli s kámoškou dámskou jízdu a pak jsme se bxyli podívat na rozsvícení stromečku a tak dnes vařilo kfc pro nás a manžel měl zbytek rajský s těstovinama

• načítám...
saracenka
26.11.11 19:41

já nakonec upekla jen kuřecí nohy a brambor a polévku vývar

• Upravit
1649
26.11.11 19:42

U nás dnes zabíjačka, tak se nevařilo. Na večeři rybí prsty s hranolkama (asi po roce) ;)
na zítra si vařím zelí a ráno šupnu do trouby kačenu. Budeme ještě dávat maso do mrazáku tak ať nemusím stát u plotny

• načítám...
23033
26.11.11 19:51

HROMNICE: byly jste na tom Staromaku? :) ja si dala kastany a jela dom.Lidu jak nasrano, bez prominuti.

btw. co mam zitra uvarit vyletnikum?

• načítám...
sophinka
26.11.11 19:52
Monjie píše:
HROMNICE: byly jste na tom Staromaku? :) ja si dala kastany a jela dom.Lidu jak nasrano, bez prominuti.btw. co mam zitra uvarit vyletnikum?

uvař KFC to ocení :mrgreen: bych se stavila taky,když ty nejdeš ke mně :mrgreen:

• Upravit
3968
26.11.11 20:45
Monjie píše:
HROMNICE: byly jste na tom Staromaku? :) ja si dala kastany a jela dom.Lidu jak nasrano, bez prominuti.btw. co mam zitra uvarit vyletnikum?

Monjie byli jsme na Staromáku :D lidí jak nasráno, ale stromeček krásnej-hlavně to barevný osvícení :D nějak to na mně padlo-budou to letos první vánoce s prckem :hug:

• načítám...
23033
26.11.11 20:49
sophinka píše:
Monjie píše:
uvař KFC to ocení :mrgreen: bych se stavila taky,když ty nejdeš ke mně :mrgreen:

uz by to chtelo neco spachat!

• načítám...
23033
26.11.11 20:49
Hromnice píše:
Monjie píše:
Monjie byli jsme na Staromáku :D lidí jak nasráno, ale stromeček krásnej-hlavně to barevný osvícení :D nějak to na mně padlo-budou to letos první vánoce s prckem :hug:

jo se dvema:D

• načítám...
5misa6
26.11.11 23:02

Dneska špenátová roláda s bramborem,zítra hranolky a smažák.

• Upravit
1270
26.11.11 23:10

Mi zítra bramborové knedlíky se špekem a možná špenát. Jinak dneska oběd vařila babča, byly jsme na návštěvě. Dobrá domácí květáková polívka, brambory na máslíčku a karbanátek. A teď ležim v posteli a přítel dělá mýchaná vajíčka s rajčaty a okurkou spolu s namazaným chlebem. Já se dneska mám jéééééé :lol:

• načítám...
5misa6
26.11.11 23:16
Jája8 píše:
Mi zítra bramborové knedlíky se špekem a možná špenát. Jinak dneska oběd vařila babča, byly jsme na návštěvě. Dobrá domácí květáková polívka, brambory na máslíčku a karbanátek. A teď ležim v posteli a přítel dělá mýchaná vajíčka s rajčaty a okurkou spolu s namazaným chlebem. Já se dneska mám jéééééé :lol:

Tak pozdě? :-D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová