Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PetkaK píše:
Dnes rychlovka - lečo s párkem a těstovinami, malá cuketu s bramborem (vařil jí to tatínek, a ještě nadával že mu nenechala).Na večeři chleba ve vajíčku, malá něco s těstovinama (leč nevím co, protože když se podívám do naší ledničky, tak tam na něc asi nic nenajdu).
Petko tak treba se syrem:)
A ja si dala sopak a nemuzu ho uz ani videt ![]()
Monjie - to dělávám běžně, sýr se smetanou a šunku, ale chybí mi ta smetana, a v normálním mlíce nevím jestli to pro malou mám nebo nemám dělat.
Tak ji dej UM do toho:) a normalni mliko uz by mohlo, vzdyt se prevari.
jelikož je sobota vařil manžel
takže plněné bramboráky se zelým a uzeným
ä u nás dneska hlídal manžel
a my jsme měli s kámoškou dámskou jízdu a pak jsme se bxyli podívat na rozsvícení stromečku a tak dnes vařilo kfc pro nás a manžel měl zbytek rajský s těstovinama
U nás dnes zabíjačka, tak se nevařilo. Na večeři rybí prsty s hranolkama (asi po roce) ![]()
na zítra si vařím zelí a ráno šupnu do trouby kačenu. Budeme ještě dávat maso do mrazáku tak ať nemusím stát u plotny
HROMNICE: byly jste na tom Staromaku?
ja si dala kastany a jela dom.Lidu jak nasrano, bez prominuti.
btw. co mam zitra uvarit vyletnikum?
Monjie píše:
HROMNICE: byly jste na tom Staromaku?ja si dala kastany a jela dom.Lidu jak nasrano, bez prominuti.btw. co mam zitra uvarit vyletnikum?
uvař KFC to ocení
bych se stavila taky,když ty nejdeš ke mně ![]()
Monjie píše:
HROMNICE: byly jste na tom Staromaku?ja si dala kastany a jela dom.Lidu jak nasrano, bez prominuti.btw. co mam zitra uvarit vyletnikum?
Monjie byli jsme na Staromáku
lidí jak nasráno, ale stromeček krásnej-hlavně to barevný osvícení
nějak to na mně padlo-budou to letos první vánoce s prckem ![]()
sophinka píše:Monjie píše:uvař KFC to ocení
bych se stavila taky,když ty nejdeš ke mně
uz by to chtelo neco spachat!
Hromnice píše:Monjie píše:Monjie byli jsme na Staromáku
lidí jak nasráno, ale stromeček krásnej-hlavně to barevný osvícení
nějak to na mně padlo-budou to letos první vánoce s prckem
jo se dvema:D
Mi zítra bramborové knedlíky se špekem a možná špenát. Jinak dneska oběd vařila babča, byly jsme na návštěvě. Dobrá domácí květáková polívka, brambory na máslíčku a karbanátek. A teď ležim v posteli a přítel dělá mýchaná vajíčka s rajčaty a okurkou spolu s namazaným chlebem. Já se dneska mám jéééééé ![]()
Jája8 píše:
Mi zítra bramborové knedlíky se špekem a možná špenát. Jinak dneska oběd vařila babča, byly jsme na návštěvě. Dobrá domácí květáková polívka, brambory na máslíčku a karbanátek. A teď ležim v posteli a přítel dělá mýchaná vajíčka s rajčaty a okurkou spolu s namazaným chlebem. Já se dneska mám jéééééé
Tak pozdě? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat