Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
klokánku já už fakt nevim co mám vařit ..a hlavně se mi vůbec nechce nakoupit
já snad projedu nějaký konzervy a nebo pomazánku
saracenka píše:
klokánku já už fakt nevim co mám vařit ..a hlavně se mi vůbec nechce nakoupitjá snad projedu nějaký konzervy a nebo pomazánku
Jo,můj si koupil konzervu fazole s párkem.Říkal,že si zavspomíná na vojnu.Tak nakup toty konzervy a jen ohřívej
já bych to nejedla,ani kdyby byl hlad.Tak uvař polévku.
tuhle jsem otevřela nějaké keksy do roku 2014 a jako málem jsem si vylomila zuby ![]()
saracenka píše:
tuhle jsem otevřela nějaké keksy do roku 2014 a jako málem jsem si vylomila zuby
Se mi taky stává.Ale nejradši mám na zapomenuté shnilé rajčata nebo papriky v lednici.
twe a já asi půl roku zpět ,že jako odpad boco a chodila jsem týden s kolíkem na nose a on to 1 blbej brambor ![]()
Prosím poraďte nějaký osvědčený recept na chleba, jsem zvyklá zadělávat v pekárně, pak peču bochník, ale recept, co dělám se zadělává večer a přes noc se nechá, aby byl alá kváskový a peče se druhý den kolem poledne a já chcu chlebík dneska, tak to nestíhám.
Díky
U nás také zbytky po víkendu
- segetín a špíz s rýží.
Zítra fazolová polévka a palačinky.
Ještě mi zůstalo zelí, tak bych chtěla zkusit s těma těstovinama, jak tu někdo psal
.
Tak pred chvili jsme prijeli od doktora a z nakupu,takze byla nezdrava rychlovka-opecena sekana a hranolky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zítra zase vařit