Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:Hromnice píše:ty mas u me jeste vroubek
Monjie děkuju za recept![]()
hele
![]()
![]()
![]()
![]()
já a vroubek, co jsem provedla ![]()
Tak na večeři mi zbyla kaše z oběda tak klukům ohřeju párek a maj véču, já si dám jen studenou.
Ahoj te,zitra zeleninova polivka ktera se prave vari zapomela jsem totiz,ze jdu k zubari tak jsem na rychlo musela zacit varit
A na druhe bude spenat+vajicko+brambor
Monjiejak jsem procitala diskusi a neco jsi psala,ze Katuv nemichat,tak jsi mi pripomela,ze jsme dlouho nemeli gulas z trouby asi uz vim co budu delat na vikend ![]()
holky poraďte nějakou rychlovku třenou buchtu. Dnes jsem něco chtěla upéct ale byla jsem bez inspirace tak nic ![]()
jinak u nás je nejvíce oblíbená margot buchta ale chce to změnu.
Co znamena trena?:D no davala jsem sem nejaky recepty prej jsou super, ja jsem na buchty leva a le dohledam.
Monjie píše:
Co znamena trena?:D no davala jsem sem nejaky recepty prej jsou super, ja jsem na buchty leva a le dohledam.
Třený? nahážu vše do mixéru a je hotovo ![]()
monjie mám vše nakoupeno na ten kaťák a hele tu zeleninu jako taky nakrájet?ty cibulky papričky a okurky?
Monjie děkuji za inspiraci, vypadá to krásně, ale s tím se mi fakt nechce dělat ![]()
potřebuji nějakou rychlovku. ale díky za snahu ![]()
jo ty cibulky, okurku a papricky z moravanky taky, jinak ten zbytek jako je paprika a koren.zelenina uz na kosticky je:)
Monjie píše:
jo ty cibulky, okurku a papricky z moravanky taky, jinak ten zbytek jako je paprika a koren.zelenina uz na kosticky je:)
až dojíme zbytky tak se na to vrhnu nakrájela jsem si i to maso na nudličky
Rychlovka je i bublanina ne? Jen je potřeba mít ovoce.
Nebo klasika bábovka s tvarohem třeba.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat