Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a my dneska dojídáme to pečené rizoto ze včerejška s mletým masem
Monjie mám prosbu prosím
nemohla by jsi my napsat znova ten tvůj recept na ten katův šleh-nechce se my dohledávat-děkuju ![]()
Monjie píše:
i horcici?a jaky to bylo jako mix?
jj. lžíci plnotučné hořčice a více pálivého kečupu
já používám hořčici hodně na vaření jako dochucovadlo. máme to rádi
miso: tak priste bez toho kecupu, jenom horcici
a vic chilli papricek:D
dnes bramborovy gulas…za 15 minut hotove a moooc dobre
davam maximum brambor a toceneho,at je gulasek pekne hustej..
katkabanova píše:
dnes bramborovy gulas…za 15 minut hotove a moooc dobredavam maximum brambor a toceneho,at je gulasek pekne hustej..
Juuu a přidáš recept?
luciemal píše:katkabanova píše:Juuu a přidáš recept?
dnes bramborovy gulas…za 15 minut hotove a moooc dobredavam maximum brambor a toceneho,at je gulasek pekne hustej..
jistěě ![]()
v hrnci na oleji osmahnu cibulku,přidám červenou papriku(sladkou),nechám chviličku vzkypět a zaleju hrníčkem vody,3 brambory nakrajím na kostičky a dám vařit,přidám další dva hrnky vody(podle potřeby),po cca 10 minutách přidám trošku hladké mouky na zahuštění,nakrájím točený na kostičky a přidám i trošičku majoránky,vařím dalších 10 minut a podle chuti přidám třeba ještě papriku..
nejsem nejaky kuchar,jsem mlada a teprve zacinam,pro sebe si nikdy nevyvařuju,ale přítel se ted stěhuje ke mně a je v jídle celkem vybíravý,takže jsem dostala od maminky kuchařku a už jedu:D ![]()
katkabanova píše:luciemal píše:jistěěkatkabanova píše:Juuu a přidáš recept?
v hrnci na oleji osmahnu cibulku,přidám červenou papriku(sladkou),nechám chviličku vzkypět a zaleju hrníčkem vody,3 brambory nakrajím na kostičky a dám vařit,přidám další dva hrnky vody(podle potřeby),po cca 10 minutách přidám trošku hladké mouky na zahuštění,nakrájím točený na kostičky a přidám i trošičku majoránky,vařím dalších 10 minut a podle chuti přidám třeba ještě papriku..nejsem nejaky kuchar,jsem mlada a teprve zacinam,pro sebe si nikdy nevyvařuju,ale přítel se ted stěhuje ke mně a je v jídle celkem vybíravý,takže jsem dostala od maminky kuchařku a už jedu:D
Děkuju, píšu si
![]()
hele tenhle recept je dobrej http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Katuv sleh: 1kg veproveho masa libovejsiho na kosticky 2-3 velke cibule na kosticky 2 moravanky vcetne chilli papricky na kosticky:D 3lz.magi 3lz worchester osolit,opeprit at se vzepre. Nechat 24 hodin v lednici ustat. Pect na panvi az je maso mekke pridat bud horcici, nebo hot kecup (radim nemichat:D/ priloha hranolky,krokety,chleba a zeleninova obloha+píívo
víkend u tchýně klasika - knedlíkový ![]()
v pátek k večeři smažák (jsem pak nemohla usnout, těžký na noc jsem odvykla)
v sobotu svíčková s HK, uzená polívka
večeře obl. chleba
v neděli knedlo vepřo zelo, zeleninový vývar s nudlemi
včera u kamarádky špecle, špenát, králičí řízek
dneska kuřecí (ze stehýnek) s mrkví a těstovinama
zítra budou kuřecí prsa, dušená zelenina, kuskus
polívka ze skeletu s písmenky
ve čtvrtek uzený se šťouch. bramborami
v pátek ze zbytku uzenýho: buď zapečený s brokolicí a těstovinama, nebo franc.brambory
víkend musím vymyslet
My měly dneska rajskou s hovězím a kolínkama a zítra budou rybí prsty brambory a nějaká ta obloha
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat