Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
29.11.11 12:08

a my dneska dojídáme to pečené rizoto ze včerejška s mletým masem
Monjie mám prosbu prosím :hug: nemohla by jsi my napsat znova ten tvůj recept na ten katův šleh-nechce se my dohledávat-děkuju :hug:

• načítám...
4773
29.11.11 12:11

Taky bych brala recept ;-)

• načítám...
saracenka
29.11.11 12:18

už si běžím pro notýsek :pankac:

• Upravit
15054
29.11.11 12:22

dojíme zbytky a zítra buchtičky s krémem

• načítám...
1649
29.11.11 12:39
Monjie píše:
i horcici? 8o a jaky to bylo jako mix?

jj. lžíci plnotučné hořčice a více pálivého kečupu
já používám hořčici hodně na vaření jako dochucovadlo. máme to rádi

• načítám...
23033
29.11.11 13:00

miso: tak priste bez toho kecupu, jenom horcici :D a vic chilli papricek:D

• načítám...
2288
29.11.11 13:15

dnes bramborovy gulas…za 15 minut hotove a moooc dobre :P davam maximum brambor a toceneho,at je gulasek pekne hustej..

• načítám...
4773
29.11.11 13:16
katkabanova píše:
dnes bramborovy gulas…za 15 minut hotove a moooc dobre :P davam maximum brambor a toceneho,at je gulasek pekne hustej..

Juuu a přidáš recept?

• načítám...
2288
29.11.11 13:21
luciemal píše:
katkabanova píše:
Juuu a přidáš recept?

jistěě :D
v hrnci na oleji osmahnu cibulku,přidám červenou papriku(sladkou),nechám chviličku vzkypět a zaleju hrníčkem vody,3 brambory nakrajím na kostičky a dám vařit,přidám další dva hrnky vody(podle potřeby),po cca 10 minutách přidám trošku hladké mouky na zahuštění,nakrájím točený na kostičky a přidám i trošičku majoránky,vařím dalších 10 minut a podle chuti přidám třeba ještě papriku.. :D nejsem nejaky kuchar,jsem mlada a teprve zacinam,pro sebe si nikdy nevyvařuju,ale přítel se ted stěhuje ke mně a je v jídle celkem vybíravý,takže jsem dostala od maminky kuchařku a už jedu:D :D

• načítám...
4773
29.11.11 13:26
katkabanova píše:
luciemal píše:
katkabanova píše:
Juuu a přidáš recept?
jistěě :D
v hrnci na oleji osmahnu cibulku,přidám červenou papriku(sladkou),nechám chviličku vzkypět a zaleju hrníčkem vody,3 brambory nakrajím na kostičky a dám vařit,přidám další dva hrnky vody(podle potřeby),po cca 10 minutách přidám trošku hladké mouky na zahuštění,nakrájím točený na kostičky a přidám i trošičku majoránky,vařím dalších 10 minut a podle chuti přidám třeba ještě papriku.. :D nejsem nejaky kuchar,jsem mlada a teprve zacinam,pro sebe si nikdy nevyvařuju,ale přítel se ted stěhuje ke mně a je v jídle celkem vybíravý,takže jsem dostala od maminky kuchařku a už jedu:D :D

Děkuju, píšu si :-) :palec:

• načítám...
23033
29.11.11 13:31

hele tenhle recept je dobrej http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
23033
29.11.11 13:34

Katuv sleh: 1kg veproveho masa libovejsiho na kosticky 2-3 velke cibule na kosticky 2 moravanky vcetne chilli papricky na kosticky:D 3lz.magi 3lz worchester osolit,opeprit at se vzepre. Nechat 24 hodin v lednici ustat. Pect na panvi az je maso mekke pridat bud horcici, nebo hot kecup (radim nemichat:D/ priloha hranolky,krokety,chleba a zeleninova obloha+píívo

• načítám...
saracenka
29.11.11 13:39

opsáno díky :kytka:

• Upravit
20656
29.11.11 14:48

víkend u tchýně klasika - knedlíkový :)
v pátek k večeři smažák (jsem pak nemohla usnout, těžký na noc jsem odvykla)
v sobotu svíčková s HK, uzená polívka
večeře obl. chleba
v neděli knedlo vepřo zelo, zeleninový vývar s nudlemi

včera u kamarádky špecle, špenát, králičí řízek
dneska kuřecí (ze stehýnek) s mrkví a těstovinama

zítra budou kuřecí prsa, dušená zelenina, kuskus
polívka ze skeletu s písmenky
ve čtvrtek uzený se šťouch. bramborami
v pátek ze zbytku uzenýho: buď zapečený s brokolicí a těstovinama, nebo franc.brambory

víkend musím vymyslet

• načítám...
1053
29.11.11 14:51

My měly dneska rajskou s hovězím a kolínkama a zítra budou rybí prsty brambory a nějaká ta obloha

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová