Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
petko: sladkokysela, jako barbecue?
Ne barvecue je jiná, ta se jmenuje přímo sladkokyselá. Pak mají právě ještě tu barbecue a hořčičnou tuším.
My dnes kuřecí nudličky s nivovo-smetanovou omáčkou a k tomu penne.
Monjie píše:
to nevim, ja chodim jenom do KFC:)
Já zae jen do McD - mě v KFC nějak nechutná, nenadchlo mě to. Ale dlouho jsem tam nebyla a někdo mi řekl že se to trošku zlepšilo, jakože už to není tak ostré. Ale nevím, netáhne mě to tam.
PetkaK píše:Monjie píše:Já zae jen do McD - mě v KFC nějak nechutná, nenadchlo mě to. Ale dlouho jsem tam nebyla a někdo mi řekl že se to trošku zlepšilo, jakože už to není tak ostré. Ale nevím, netáhne mě to tam.
Taky mi chutná KFC, Mekáč vůbec kromě zmrzliny a shaků ![]()
PetkaK píše:Monjie píše:Já zae jen do McD - mě v KFC nějak nechutná, nenadchlo mě to. Ale dlouho jsem tam nebyla a někdo mi řekl že se to trošku zlepšilo, jakože už to není tak ostré. Ale nevím, netáhne mě to tam.
me teda takhne takovej kybl s barbecue omackou, longer nebo tamten s tou peprovou omackou neeebo treba tiramisu to je luxus
Monjie píše:PetkaK píše:me teda takhne takovej kybl s barbecue omackou, longer nebo tamten s tou peprovou omackou neeebo treba tiramisu to je luxusMonjie píše:Já zae jen do McD - mě v KFC nějak nechutná, nenadchlo mě to. Ale dlouho jsem tam nebyla a někdo mi řekl že se to trošku zlepšilo, jakože už to není tak ostré. Ale nevím, netáhne mě to tam.
Já mám nejradši Twistra, pak Zingra nebo Stripsy s kaší ![]()
zítra na večeři mám naložený katův šleh, tak jsem zvědavá jaké to bude ![]()
Na oběd zítra nevím. asi něco s těstovinama ještě uvidím
já miluju Mc Donald
mňami-mňam ![]()
Monjie píše:PetkaK píše:me teda takhne takovej kybl s barbecue omackou, longer nebo tamten s tou peprovou omackou neeebo treba tiramisu to je luxusMonjie píše:Já zae jen do McD - mě v KFC nějak nechutná, nenadchlo mě to. Ale dlouho jsem tam nebyla a někdo mi řekl že se to trošku zlepšilo, jakože už to není tak ostré. Ale nevím, netáhne mě to tam.
tamten s pepřovou omáčkou
ten je super a filet menu ![]()
oběd řízek s bramborem a okurkový salát a k večeři domací chléb s pomazánkou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat