Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já z půlky vepřovýho udělám plněné závitky s rýží a z druhé budou řízky s bramborama nebo brkaší a nějakej salátek
Adeeelia, ale jsou to takové zdravé lívance
Od kynutých se dost liší. My je teda rádi.
2 hrnky ovesných vloček
2 hrnky pohanky lámanky
2 hrnky mléka
2 vejce špetka soli
Rozmixovat tyčovým mixerem a smažit. Obalovat nebo potírat, jak kdo rád.
Holky, nemáte někdo recept na sladkokyselou omáčku se zelenými fazolkami? Mám na ní hroznou chuť a ani nemusí být s masem. Díky.
holky nemáte některá náhodou recept na mlíkovou polévku s drobením, sháním jí a nemůžu ji nikde sehnat díky předem.
romype píše:
holky nemáte některá náhodou recept na mlíkovou polévku s drobením, sháním jí a nemůžu ji nikde sehnat díky předem.
http://www.tacos.cz/…a-s-drobenim
co třeba tato?
mamkasl píše:
Holky, nemáte někdo recept na sladkokyselou omáčku se zelenými fazolkami? Mám na ní hroznou chuť a ani nemusí být s masem. Díky.
miluji ji a mám ji radši s vajíčkem a to ještě tak,ž e nedávám vůbec žádný masox, bujon nebo vývar, jen fazolky, smetana, mlíko, voda, mouka a koření a to je žráááádlo
![]()
Markit.Hl píše:mamkasl píše:miluji ji a mám ji radši s vajíčkem a to ještě tak,ž e nedávám vůbec žádný masox, bujon nebo vývar, jen fazolky, smetana, mlíko, voda, mouka a koření a to je žráááádlo
Holky, nemáte někdo recept na sladkokyselou omáčku se zelenými fazolkami? Mám na ní hroznou chuť a ani nemusí být s masem. Díky.![]()
![]()
no já na ní právě dostala chuť, tak jsem koupila fazolky, ale neznám žádný recept…a to koření jaké? A nebyla sladkokyselá nebo je na sladko?
mamkasl píše:Markit.Hl píše:no já na ní právě dostala chuť, tak jsem koupila fazolky, ale neznám žádný recept…a to koření jaké? A nebyla sladkokyselá nebo je na sladko?mamkasl píše:miluji ji a mám ji radši s vajíčkem a to ještě tak,ž e nedávám vůbec žádný masox, bujon nebo vývar, jen fazolky, smetana, mlíko, voda, mouka a koření a to je žráááádlo
Holky, nemáte někdo recept na sladkokyselou omáčku se zelenými fazolkami? Mám na ní hroznou chuť a ani nemusí být s masem. Díky.![]()
![]()
máš sterilované?
Markit.Hl píše:mamkasl píše:máš sterilované?Markit.Hl píše:no já na ní právě dostala chuť, tak jsem koupila fazolky, ale neznám žádný recept…a to koření jaké? A nebyla sladkokyselá nebo je na sladko?mamkasl píše:miluji ji a mám ji radši s vajíčkem a to ještě tak,ž e nedávám vůbec žádný masox, bujon nebo vývar, jen fazolky, smetana, mlíko, voda, mouka a koření a to je žráááádlo
![]()
koupila jsem čerstvé v pytlíku…
mamkasl píše:Markit.Hl píše:no já na ní právě dostala chuť, tak jsem koupila fazolky, ale neznám žádný recept…a to koření jaké? A nebyla sladkokyselá nebo je na sladko?mamkasl píše:miluji ji a mám ji radši s vajíčkem a to ještě tak,ž e nedávám vůbec žádný masox, bujon nebo vývar, jen fazolky, smetana, mlíko, voda, mouka a koření a to je žráááádlo
![]()
Markit, taky by mě zajímalo jak ji děláš, v mrazáku mám fazolky, už jsem ji sice zkoušela, ale nikdy se mi ještě nepovedla ![]()
Mám radši sterilované teda nemusím je moc dochucovat ![]()
Jinak bych je lehce povařila v osolené vodě, do vody přidala mlíko + (mlíko s moukou)
Případně udělat klasický bílý základ - bešamel , do toho dát předvařené fazolky - případně i s vodou z vaření, ale lépe míň vody. potřebné minimum - nebo ohřát na páře…
A dochucovala cukrem, solí případně troškou octa - tel ale až po zahuštění, jinak se to zdrcne. Nic víc nepřidávám ani do sterilovaných ani do „čerstvých“. Možná do těch tak max bobkáč.
markit díky, a když děláš ze sterilovaných, tak je tam dáš i s nálevem ?
jojo celé do hrnce, na to mlíko, lehce povařím, pak mlíko s moukou, sůl, cukr a na konec smetanui - pokud není, nedávám, ale mám ji radši. Takto to miluje i manželova 9 letá frfňa.
A vlastně podobně dělám i koprovku jen první bílý základ a pak kopr (čerstvý, mražený) - přidám kapku octa - zas až po zahuštění a když nakládaný, tak bez octa.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat