Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dušená rýže a vepřové (pepř, majoránka, kmín a koření na divočinu), malá si dvakrát přidala, slušné, na to, že je nejdlík ![]()
Já dnes dělala kuřecí maso brambory zeleninu a šup s tím do trouby. ještě zbylo na zítra
Markit.Hl píše:
sarac - šoupla bys mi to i do SZ, tu se to pak blbě hledá… a co to udělá, když dám hladkou mouku???
no to nevim nééééééééé..patří tam polohrubka ..
saracenko - kuju ![]()
Já se ptala jen prot,ž e zbytek polohrubé šel do bábovky a nemám, jen hladkou a hrubou - teda kámoška si dělá polohrubou smícháním těchto dvou ![]()
veveruskaa píše:
jak děláte škvarkovou pomazánku?? nějaký osvědčený recept?
Namelu škvarky, přidám trochu sádla, hořčici, cibuli a občas vajíčko natvrdo, osolím a opepřím…mňam
Miňulka píše:mahdalka píše:
Já z těch zelených fazolek dělám hustou polívku-kupuju teda mražený.
Udělám si jíšku,zaleju vodou,hodím masoxa přisypu ty fazolky,krájený brambory a vařím.Když jsou brambory skoro měkké,přiliju smetanu(sladkou)a rozšlehám metličkou.Po vypnutí sporáku přidám na kostičky krájený točený salám(nemusí být)a přiliju ocet,osolím,opepřím
něco takovýho nám dělali v jídelně já ji milovala,určitě vyzkouším, jen dotaz, když dáváš smetanu a pak ocet nesráží se to???
u nás dneska čočková polévka, buchtičky s krémem, špagety a mrkvový salát, dej si nač máš chuť
Miňulko,nesráží.Ocet dávám úplně nakonec,když je už vypnutej sporák a míchám metličkou.
Jo a je fakt,že ta polívka je dost hustá,navíc s bramborem,takže jí jíme jako hl.jídlo,je sytá.Třeba k večeři
mahdalka píše:Miňulka píše:Miňulko,nesráží.Ocet dávám úplně nakonec,když je už vypnutej sporák a míchám metličkou.mahdalka píše:
Já z těch zelených fazolek dělám hustou polívku-kupuju teda mražený.
Udělám si jíšku,zaleju vodou,hodím masoxa přisypu ty fazolky,krájený brambory a vařím.Když jsou brambory skoro měkké,přiliju smetanu(sladkou)a rozšlehám metličkou.Po vypnutí sporáku přidám na kostičky krájený točený salám(nemusí být)a přiliju ocet,osolím,opepřím
něco takovýho nám dělali v jídelně já ji milovala,určitě vyzkouším, jen dotaz, když dáváš smetanu a pak ocet nesráží se to???
u nás dneska čočková polévka, buchtičky s krémem, špagety a mrkvový salát, dej si nač máš chuť
Ocet by se měl právě provařit!! A nesrazí se, pokud je polívka aspoń trošku zahuštěná moukou nebo zásmažkou.
Tak dneska jsme byli lyzovat,takze k obedu byla bramboracka na svahu a parek v rohliku a k veceri u tchanovcu bramboračky ![]()
Zitra nejspis br.kase a karbanatky
Dneska rajska omacka s masovymi kulickami + brambor a je toho tak na tri dny,takze nam to poleze usima ![]()
včera polévka vývar, bramborový salát a řízek s kapra, dneska se dojí salát s vepř. řízkem
máme vánoce a kupodivu jsme přijeli ke tchánovcům a říkám, my měli dneska Vánoce a babička - vy jste měli salát a kapra, my taky ![]()
jinak my do škvarkové pomazánky dáváme ještě cibuli na jemno a strouhankou kyselou okurku a taky mňam
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat