Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30628
14.1.12 15:29

Dušená rýže a vepřové (pepř, majoránka, kmín a koření na divočinu), malá si dvakrát přidala, slušné, na to, že je nejdlík 8)

• načítám...
1053
14.1.12 17:07

Já dnes dělala kuřecí maso brambory zeleninu a šup s tím do trouby. ještě zbylo na zítra

• načítám...
17010
14.1.12 17:56

jak děláte škvarkovou pomazánku?? nějaký osvědčený recept? ;)

• načítám...
saracenka
14.1.12 18:20
Markit.Hl píše:
sarac - šoupla bys mi to i do SZ, tu se to pak blbě hledá… a co to udělá, když dám hladkou mouku???

no to nevim nééééééééé..patří tam polohrubka ..

• Upravit
14598
14.1.12 18:39

saracenko - kuju :*
Já se ptala jen prot,ž e zbytek polohrubé šel do bábovky a nemám, jen hladkou a hrubou - teda kámoška si dělá polohrubou smícháním těchto dvou :D

• načítám...
30628
14.1.12 18:51
veveruskaa píše:
jak děláte škvarkovou pomazánku?? nějaký osvědčený recept? ;)

Namelu škvarky, přidám trochu sádla, hořčici, cibuli a občas vajíčko natvrdo, osolím a opepřím…mňam

• načítám...
16557
14.1.12 20:28
Miňulka píše:
mahdalka píše:
Já z těch zelených fazolek dělám hustou polívku-kupuju teda mražený.
Udělám si jíšku,zaleju vodou,hodím masox :oops: a přisypu ty fazolky,krájený brambory a vařím.Když jsou brambory skoro měkké,přiliju smetanu(sladkou)a rozšlehám metličkou.Po vypnutí sporáku přidám na kostičky krájený točený salám(nemusí být)a přiliju ocet,osolím,opepřím

něco takovýho nám dělali v jídelně já ji milovala,určitě vyzkouším, jen dotaz, když dáváš smetanu a pak ocet nesráží se to???

u nás dneska čočková polévka, buchtičky s krémem, špagety a mrkvový salát, dej si nač máš chuť

Miňulko,nesráží.Ocet dávám úplně nakonec,když je už vypnutej sporák a míchám metličkou.

• načítám...
16557
14.1.12 20:30

Jo a je fakt,že ta polívka je dost hustá,navíc s bramborem,takže jí jíme jako hl.jídlo,je sytá.Třeba k večeři

• načítám...
14598
14.1.12 20:37
mahdalka píše:
Miňulka píše:
mahdalka píše:
Já z těch zelených fazolek dělám hustou polívku-kupuju teda mražený.
Udělám si jíšku,zaleju vodou,hodím masox :oops: a přisypu ty fazolky,krájený brambory a vařím.Když jsou brambory skoro měkké,přiliju smetanu(sladkou)a rozšlehám metličkou.Po vypnutí sporáku přidám na kostičky krájený točený salám(nemusí být)a přiliju ocet,osolím,opepřím

něco takovýho nám dělali v jídelně já ji milovala,určitě vyzkouším, jen dotaz, když dáváš smetanu a pak ocet nesráží se to???

u nás dneska čočková polévka, buchtičky s krémem, špagety a mrkvový salát, dej si nač máš chuť
Miňulko,nesráží.Ocet dávám úplně nakonec,když je už vypnutej sporák a míchám metličkou.

Ocet by se měl právě provařit!! A nesrazí se, pokud je polívka aspoń trošku zahuštěná moukou nebo zásmažkou.

• načítám...
9044
14.1.12 20:37

Tak dneska jsme byli lyzovat,takze k obedu byla bramboracka na svahu a parek v rohliku a k veceri u tchanovcu bramboračky :)
Zitra nejspis br.kase a karbanatky

• načítám...
1101
14.1.12 21:17

k večeři tousty

• načítám...
19692
15.1.12 05:33

Dneska rajska omacka s masovymi kulickami + brambor a je toho tak na tri dny,takze nam to poleze usima :lol:

• načítám...
5misa6
15.1.12 08:07

Brambor a řízek.

• Upravit
2904
15.1.12 08:36

včera polévka vývar, bramborový salát a řízek s kapra, dneska se dojí salát s vepř. řízkem :-D máme vánoce a kupodivu jsme přijeli ke tchánovcům a říkám, my měli dneska Vánoce a babička - vy jste měli salát a kapra, my taky :mrgreen:

jinak my do škvarkové pomazánky dáváme ještě cibuli na jemno a strouhankou kyselou okurku a taky mňam

• načítám...
50155
15.1.12 08:47

Dnes bude kuř.vývar se zeleninou a pečené kuře s br.kaší :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová