Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky vy mě děláte chutě asi jdu teda na tu drobenkovou s tim ,že budu míchat jako marki ..
přehnala jsem to s pepřem na tom zapečeným mase ,slibuju si od toho ,že se vzepře ..
no uvidíme ..
Holky u nás po oslavách zbylo toliko žrádla (chlebíčky, kapiová pomazánka, česneková pomazánka, asi 2 kg salámu, čtvrt kačeny, pečený buček, krkovice, zelí,......) No hromada. Zítra ze zbytku pečených mas rizoto, salámy šupsnu do mrazáku a chlebíčky s pomazánkami se dojí na večeři popř. na snídani. ![]()
jinak marki ta drobenková je výborná a byla to míchanice hrubá ,hladká .. ![]()
saracenka píše:
jinak marki ta drobenková je výborná a byla to míchanice hrubá ,hladká ..
davaj rec. ideálně i na SZ
Buchta dopadla OK, vzhledem k tomu, že s emi resp. Kity nepodařilo vyšleghat sníh, byl v tom kousek žloutku, ale jinak dupsr. Dala sjem do ní i sem tam kousek čokošky.
tak dneska byl pečený králík s bramborem a dort ze zakys smetany, králíka máme ještě na zítra, dort už ne ![]()
Dneska jsem dělala zapečené brambory s kuřecím, mrkví, pórkem, smetanou a sýrem. Recept jsem si přečetla na týhle diskuzi, je nějak hned zezačátku a je to dobrý! ![]()
marki zítra ti to dam do sz a i semka ..byla moc dobrá,jasně jen se toho nebát .. ![]()
Tak dneska dojime s prckem br.kasi ze vcera a udelam k ni rybi prsty.A taky se chystam na zitra delat rajskou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat