Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
drobenková buchta
1/4 kg hery
1žloutek
18dkg cukru krupice
1/2 kg mouky polohrubé
1prášek do pečiva
tohle zpracovat a větší část umačkat do vymazaného ,vysypaného plechu na to dáme
tvaroh:2tvarohy+moučkový cukr dle chuti a 2žloutky
ovoce,já dala jahody
navrch nadrobit zbytek těsta a péct na 180st.
drobenková buchta vypadá dobře, tu si asi opíšu ![]()
Pajul babské kuře, je kuře pečené na nádivce z rohlíků a brambor, zatím je ještě v troubě, ráno jsme byli na prochajdě i s tatínkem(stálo to za to, to naše dítě teď většinu procházek prořve, nechce rukavice, nechce chodit
), tak máme trošku skluz.
Dnes rizoto, jako dezert koblihy ![]()
A zítra posnídám skleničku sladkého moku na testy na cukrovku
a bude mi celý den tak blbě, že nebudu vařit.
saracenka píše:
drobenková buchta1/4 kg hery
1žloutek
18dkg cukru krupice
1/2 kg mouky polohrubé
1prášek do pečiva
tohle zpracovat a větší část umačkat do vymazaného ,vysypaného plechu na to dáme
tvaroh:2tvarohy+moučkový cukr dle chuti a 2žloutky
ovoce,já dala jahody
navrch nadrobit zbytek těsta a péct na 180st.
já dělám podobnou, ale místo tvarohu dělám s pudikem a taky je výborná, ale tuhle určitě vyzkouším, už ji mám napsanou ![]()
Miňulka píše:
drobenková buchta vypadá dobře, tu si asi opíšuPajul babské kuře, je kuře pečené na nádivce z rohlíků a brambor, zatím je ještě v troubě, ráno jsme byli na prochajdě i s tatínkem(stálo to za to, to naše dítě teď většinu procházek prořve, nechce rukavice, nechce chodit
), tak máme trošku skluz.
můžu se optat na recept na tu nádivku? to by mě zajímalo ![]()
v receptu bylo rozporcovat 1 kuře, k tomu nádivka asi 3 rohlíky na kostičky zalít mlékem cca 2 dcl, nechat nasáknout k tomu 2 vejce a vegetu, orestovat cibuli s anglickou slaninou na sádle a dát k cca 5-6 nastrouhaným syrovým bramborám, k tomu sůl, pepř, kmín, majoránku a 2 vejce, obě nádivky nakonec smíchat dát do vymazaného pekáče a na to okořeněné kuře, péct 3/4 hod. přiklopené, poté otočit a péct dozlatova
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat