Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
17.1.12 12:04

Tak cina je blbe nalozena :zed: i se sojovkou a kari, takze pro Gitu zmena planu :zed:

• načítám...
3368
17.1.12 12:07

Holky přítel hlásil, že ve čtvrtek přiveze kousek srnčího - máte s ním některá zkušenosti? Ještě nikdy jsem to nevařila :oops:

• načítám...
saracenka
17.1.12 12:10

mám hozíno v hrnci na buřt gulage

• Upravit
1649
17.1.12 12:14
makapi píše:
Holky přítel hlásil, že ve čtvrtek přiveze kousek srnčího - máte s ním některá zkušenosti? Ještě nikdy jsem to nevařila :oops:

když to bude pěkná kýta tak přírodní biftečky jen osolit, opepřit, česnek a hořčice
a když to budou nějaké cucky, tak gulášek

• načítám...
12603
17.1.12 12:50
veveruskaa píše:
bjetuschka píše:
veveruskaa píše:
u nás dneska krůtí v troubě na zelenině a bulgur - myslíte, že ho může i 15 měsíční dítě? :think: myslím ten bulgur
co je bulgur?

bulgur je v podstatě opracovaná pšenice, vypadá to trochu jako rýže, ale jen trochu, připravuje se podobně jako kuskus, píšou tam, že je to lehce stravitelné a nenadýmá…
zalije se horkou vodou v poměru 2díly vody : 1 díl bulguru, 2 minuty povařit a pak nechat pod pokličkou dojít 15-20 minut…

Příspěvek upraven 17.01.12 v 11:57

Aaha :think: V životě jsem o tom neslyšela. No aspoň mám tip na další dobroty, děkuju! ;)

• načítám...
14598
17.1.12 13:24

saracenko - polívka je nakonec jen kachní a luxusní.. i manžel teda řádně mlaskal a nepřidával vůbec pepř.

• načítám...
saracenka
17.1.12 13:29
Markit.Hl píše:
saracenko - polívka je nakonec jen kachní a luxusní.. i manžel teda řádně mlaskal a nepřidával vůbec pepř.

já dělala ten br gulage a zase pepř mi ujel ,ale jsem si vzpomněla ,že mu ani pepř nepomůže tak jsem to odlovila lžící :mrgreen:

• Upravit
50155
17.1.12 13:54

K večeři budou boloňské špagety, ale s kuřecím masem :D

• načítám...
14598
17.1.12 16:26
saracenka píše:
Markit.Hl píše:
saracenko - polívka je nakonec jen kachní a luxusní.. i manžel teda řádně mlaskal a nepřidával vůbec pepř.
já dělala ten br gulage a zase pepř mi ujel ,ale jsem si vzpomněla ,že mu ani pepř nepomůže tak jsem to odlovila lžící :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
1101
17.1.12 18:56

večeře bramborové placky ze zbytku br.kaše co byla k obědu

• načítám...
1270
17.1.12 19:16

Dnes těstovinový salát s rajčaty, okurkou a nivou, olivový olej a česnek s bazalkou, vychlazenou kolu a k tomu večer brambůrky a já nic nedělám a ležím v posteli Dnes mi vaří přítel. :lol: :hug:

• načítám...
14598
17.1.12 19:59

jak udělat drůbeží játra?

• načítám...
saracenka
17.1.12 20:19
Markit.Hl píše:
jak udělat drůbeží játra?

jako na omáčku nebo na minutku?

• Upravit
2904
17.1.12 21:19

k obědu jsme měli „mrazáčku vař“ vyndala jsem malou misku svíčkové pro mě a prcka a misku sededínu pro manžu a nějak jsem si špatně pamatovala, co tam mám, tak ten segedín bylo ve skutečnosti kuře na paprice, ale taky si dal :-)

k večeři krémová česnečka a opečený chleba

• načítám...
2904
17.1.12 21:21

jinak játra dělám na cibulku játra na kousky, orestovat, přidat česnek na plátky, lehce restnout, kmín, trochu pepře, trošku sladké papriky a majoránku, podlít dle chuti, povařit dochutit solí, max. trošku magi nebo sojovky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová