Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
saracenka píše:Markit.Hl píše:a safra ..tajkže šly jítra do hajzlíku co ..
krucinál, rozmrazila jsem drůbka kačení a slepičí a dělám vývar… a je fkat super najít v játrech žlučník![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem velmi šikovná holka, podařilo se mi to povolit a kolem vykrojit ![]()
u jater to kontroluju u drůbek mě to hledat nenapadlo - naštěstí jsem zahlídla, jinak by šla drůbeží polívka za stálého míchání do hajzlu ![]()
Markit.Hl píše:
u jater to kontroluju u drůbek mě to hledat nenapadlo - naštěstí jsem zahlídla, jinak by šla drůbeží polívka za stálého míchání do hajzlu
to jo to stálé míchání by mě na to nasralo nejvíce,taková zbytečná práce
![]()
saracenka píše:Markit.Hl píše:to jo to stálé míchání by mě na to nasralo nejvíce,taková zbytečná práce
u jater to kontroluju u drůbek mě to hledat nenapadlo - naštěstí jsem zahlídla, jinak by šla drůbeží polívka za stálého míchání do hajzlu![]()
![]()
![]()
vypnem až půjdeme spát a zítra doděláme. bude to zajímavé, Kačenka jde zítra na 2 živou vakcínu… uáááá
Markit.Hl píše:
tak ono by se až tak moc snad nestalo… ale díky za upozornění…
saracenka píše:Markit.Hl píše:
tak ono by se až tak moc snad nestalo… ale díky za upozornění…![]()
![]()
![]()
vypnuto, ještě se proleží, zítra oberem kosti, z jater zavářku, vnitřnosti uvařit, zeleninku přidat a bude mňam kachno/slepičí vývar
![]()
Monjie píše:veveruskaa píše:mimo misu:DMiňulka píše:můžu se optat na recept na tu nádivku? to by mě zajímalo
drobenková buchta vypadá dobře, tu si asi opíšuPajul babské kuře, je kuře pečené na nádivce z rohlíků a brambor, zatím je ještě v troubě, ráno jsme byli na prochajdě i s tatínkem(stálo to za to, to naše dítě teď většinu procházek prořve, nechce rukavice, nechce chodit
), tak máme trošku skluz.
nadivku delam od oka: rohliky,veku co je doma, mleko,2vejce,nejaka uzenina, zelena petrzelka,trochu strouhanky, muskatovy orech.cibule,cesnek, pepr,sul tot vse.
Jak ctu o te nadivce tak asi dneska udelam plnenou veku.Uztedka mi tecou sliny ![]()
Uz jsem postavila vajicka,abych si to nahodou nerozmyslela a ze skolky rychle pro veku ![]()
Nakonec udělám rajskou polévku,a přemýšlím,že upeču něco jako dezert.Ale nevím co ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat