Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nás dnes bramboračka a zbytek knedlíku plněných uzeným a zelí a opeč.cibulka
sandrik píše:MisaHanuska píše:to děláš jak? já z toho vařím občas, ale guláš jsem ještě nezkoušela
U nás sojové kostky „ala guláš“s rýží
předvařím ty sojové kostky a pak postupuju jako u guláše, cibulka, koření, soja, vývar, chvilku povařím a zahustím chlebem
Monjie píše:
Koprovku:D
Takové návrhy se od zítřka budou hodit
- zlomila jsem si dnes zub (osmičku), půjde určitě ven, tak budu nepoužitelná a možná se mi bude blbě jíst (nemám zatím zkušenosti z trháním zubu, jen z dětství), vidím to na omáčkový týden - koprovka, rajska, svíčková atd.
Monjie - tak my bychom dle sona ve 20 tt měli čekat kloučka
tak doufám, že to tak zůstane
Zatím váháme mezi Jakubem a Janem a u holčičky nad Dominikou a Ellen
MisaHanuska píše:sandrik píše:předvařím ty sojové kostky a pak postupuju jako u guláše, cibulka, koření, soja, vývar, chvilku povařím a zahustím chlebemMisaHanuska píše:to děláš jak? já z toho vařím občas, ale guláš jsem ještě nezkoušela
děkuju ![]()
sandrik píše:MisaHanuska píše:děkujusandrik píše:předvařím ty sojové kostky a pak postupuju jako u guláše, cibulka, koření, soja, vývar, chvilku povařím a zahustím chlebemMisaHanuska píše:to děláš jak? já z toho vařím občas, ale guláš jsem ještě nezkoušela
Není za co
Ať chutná. U nás ho děti dovečeřeli s taťkou tentokrát jako příloha bulgur ![]()
My meli dnes cockovou polevku, zapecene testoviny s veprovym masem. Zitra jsem v praci a v patek varim zelnou polivku a kureci cinu s ryzi nebo rizoto jeste uvidim ![]()
my budemem mít zítra kuřecí vývar s písmenky a pečenou krkovici, babykarotku, šťouchaný brambory a šťávu z výpeku, já si to dám s rýží
v pátek asi dojíme zbytky - udělala jsem toho na zítra víc, měla přijít návštěva a nedorazí
v sobotu budou pstruzi a pečený brambory
v neděli možná udělám koprovku, když jste tu nakously ty omáčky (mám v mrazáku ještě kopr ze zahrádky od dědy
)
MisaHanuska - zkusím to příští týden ![]()
btw. příští čtvrtek přijede nejsíš tchýně, tak přemýšlím, co budu ty 3dny vařit, aby mě nepomluvila … když ona preferuje pořád ty knedlíky a těžký jídla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat