Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
softvelvet píše:KIKOLETEK píše:Žemlovka? To je jako co? Máma tak říká vece (veka). To by byl obídek
u nás žemlovka
Nejspíš zemlbába - veka, tvaroh, jablka a skořice atd. dělali nám to ve školní jídelně obědu
MUFICE píše:softvelvet píše:Nejspíš zemlbába - veka, tvaroh, jablka a skořice atd. dělali nám to ve školní jídelně oběduKIKOLETEK píše:Žemlovka? To je jako co? Máma tak říká vece (veka). To by byl obídek
u nás žemlovka
Aha. Tak zemlbábu znám. Nechápu teda, proč moje máma tak říká vece. ![]()
Dneska byly fazole s rýží a uzeninou, zítra mám v plánu kuřecí na paprice a knedlík. Pak se jedu (s malou) stravovat k našim. V sobotu bude zabijačka…mňam.
softvelvet píše:MUFICE píše:Aha. Tak zemlbábu znám. Nechápu teda, proč moje máma tak říká vece.softvelvet píše:Nejspíš zemlbába - veka, tvaroh, jablka a skořice atd. dělali nám to ve školní jídelně oběduKIKOLETEK píše:Žemlovka? To je jako co? Máma tak říká vece (veka). To by byl obídek
u nás žemlovka
někde se krajově říká rohlíkům, houskám nebo vece žemle. Z tho vznilka žemlovka - zemlbábá či pekařova bída ![]()
Dneska a zítra karbošky, na víkend plánuju domácí nekynuté houskové knedlíky, rajskou a masové kuličky a čočkovou polívku,
My měli guláš s knedlíkem k večeři netuším asi nechám výběr na dětech ![]()
Tak nakonec jsem se zmohla na testovinovy salat s cherry rajcatama,uzenym a cibuli k tomu horni pecena stehna.
Tak dnes jsem se odbyla zelňáčkou.
A pořád přemýšlím co mám upéct, nějak se mi do ničeho nechce, ale přitom bych si něco sladkého dala
- snad to vymyslím v noci a zítra se do toho pustím (chci něco kynutého).
u nás dnes švestkové knedlíky já si je polila bílým jogurtem ![]()
zítra guláš z koloucha s těstovinami
o víkendu španělský ptáček s rýží a neděle nejspíš kuře s nádivkou
To mám hezké plány, jen aby to vyšlo ![]()
Děti lososa s bramborem,já kuřecí steak se zeleninou.Zítra já prejt s bramborem a děti asi budou o hladu,páč už fakt nevím.Asi brokolicovou polévku.A o víkendu na oba dny houbovou omáčku.
K večeři polívka z červené čočky. Zítra netuším. A musím upéct chleba, nestihla jsem nakoupit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat