Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jsem tuhle dala hovězí do rajdy ,páč jsem to měli na Silvestra na tatarák a sešlo z toho a zjistila jsem ,že ta hovězina mě moc nebere ![]()
michaba83 píše:
normálně dám vařit mléko ochutím solí, pepřem popř. vegetou, cukr. Zahustím rozšlehanou moukou v mléce zjemním smetanou (nemusí být) a do hotového přimíchám přiměřeně křeník.
Tak jí dělala máma, ale bez vegety ![]()
Dneska budu dělat květák a brambory..mňám,už mám na něj chuť asi měsíc ![]()
mám připravenou vepřovou kýtu a tak nějak nevím z toho......dcerky by chtěly jako přílohu rýži, nějaké tipy prosím ![]()
Dnes si uděláme kuřecí vývar se zeleninou a pečené kuře se zelím.
A ja nevim co z hoveziho
nemam mrkev, ani korenovou zeleninu, ani papriku, ani rajcata jenom protlak nebo kopr jenze ani na jedno nemam chut ![]()
cimbík píše:
mám připravenou vepřovou kýtu a tak nějak nevím z toho......dcerky by chtěly jako přílohu rýži, nějaké tipy prosím
jo na zampionech:)
Monjie píše:
A ja nevim co z hovezihonemam mrkev, ani korenovou zeleninu, ani papriku, ani rajcata jenom protlak nebo kopr jenze ani na jedno nemam chut
hovězí guláš
Monjie píše:
A ja nevim co z hovezihonemam mrkev, ani korenovou zeleninu, ani papriku, ani rajcata jenom protlak nebo kopr jenze ani na jedno nemam chut
španělské ptáky?
kyselou okurku a vejce máš?
veveruskaa píše:Monjie píše:španělské ptáky?
kyselou okurku a vejce máš?
jooo ptaky!
já mám na ně právě od včera chuť, asi dneska koupím hověza a pokusím se je na zítra spáchat, dnes dojídám lasagne
a už mám hlad
zase
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat