Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mě se nechce vařit - dodělává s e polívka, a koupila jsme mraženou svíčkovou omáčku a masovými koulemi a k tomu budeu těstoviny a na vše prdím.
Dneska na Kačku hleděly dr i sestřička s otevřenou pusou a vyvalenýma očima. Byly jsem na očkování proti spalničkám… Kačka se chtěla koukat, co jí dělají a jediné cos e ozvalo bylo ublížené aaau při vtlačení 2/2 vakcíny. Toť vše… ani slza, ai fňuk.
Markit.Hl píše:
mě se nechce vařit - dodělává s e polívka, a koupila jsme mraženou svíčkovou omáčku a masovými koulemi a k tomu budeu těstoviny a na vše prdím.Dneska na Kačku hleděly dr i sestřička s otevřenou pusou a vyvalenýma očima. Byly jsem na očkování proti spalničkám… Kačka se chtěla koukat, co jí dělají a jediné cos e ozvalo bylo ublížené aaau při vtlačení 2/2 vakcíny. Toť vše… ani slza, ai fňuk.
statečná holka ![]()
u nás dneska krůtí v troubě na zelenině a bulgur - myslíte, že ho může i 15 měsíční dítě?
myslím ten bulgur
veveruskaa píše:
u nás dneska krůtí v troubě na zelenině a bulgur - myslíte, že ho může i 15 měsíční dítě?myslím ten bulgur
co je bulgur?
Veverus: Můžeš jí ho zkusit dát, ale naše Ani ho moc nechtěla. Mišák dlabal v pohodě ![]()
bjetuschka píše:veveruskaa píše:co je bulgur?
u nás dneska krůtí v troubě na zelenině a bulgur - myslíte, že ho může i 15 měsíční dítě?myslím ten bulgur
bulgur je v podstatě opracovaná pšenice, vypadá to trochu jako rýže, ale jen trochu, připravuje se podobně jako kuskus, píšou tam, že je to lehce stravitelné a nenadýmá…
zalije se horkou vodou v poměru 2díly vody : 1 díl bulguru, 2 minuty povařit a pak nechat pod pokličkou dojít 15-20 minut…
Příspěvek upraven 17.01.12 v 11:57
MisaHanuska píše:
Veverus: Můžeš jí ho zkusit dát, ale naše Ani ho moc nechtěla. Mišák dlabal v pohodě
my máme saranče, sežere na co přijde, takže to do ní zahučelo + brokolice, mrkev a kuřecí a ještě pochtívala moje ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat