Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1114
15.1.12 08:52

tak u nás budou řízky z mletého masa+brambor.kaše…odpoledne možná udělám nějakou tvaroh.buchtu

• načítám...
1304
15.1.12 09:27

Dneska dojídáme boršč :mrgreen: zítra oběd vaří Burger King a k večeři udělám vepřové na mrkvi s bramborem

• načítám...
saracenka
15.1.12 09:56
Markit.Hl píše:
saracenko - kuju :*
Já se ptala jen prot,ž e zbytek polohrubé šel do bábovky a nemám, jen hladkou a hrubou - teda kámoška si dělá polohrubou smícháním těchto dvou :D

to bych taky udělala.. :pankac:

• Upravit
14598
15.1.12 10:57
tak to můžu zkusit péct… :mrgreen:
saracenka píše:
Markit.Hl píše:
saracenko - kuju :*
Já se ptala jen prot,ž e zbytek polohrubé šel do bábovky a nemám, jen hladkou a hrubou - teda kámoška si dělá polohrubou smícháním těchto dvou :D
to bych taky udělala.. :pankac:
  • načítám...
saracenka
15.1.12 11:13

tak jsem šla koukat ,že bych udělala drobenkovou s tvarohem a co myslíš ..mám polohrubou..no nemám žejo :evil: v poslední byly brouci tak šla ,mno a jako hlava děravá ,co si nenapíšu ,nemám.. :cert:

• Upravit
14598
15.1.12 11:15

já nejsem zdatná v pečení ale snažím se a chci péct, ale za jsme v situaci, dky to nesmí býtnějak moc finančně náročné… :nevim:

• načítám...
3968
15.1.12 11:34

smažený květák s bramborem

• načítám...
sophinka
15.1.12 11:50

zapečené brambory s vepřovým masem a smetanou. fazolovou polévku. vafle, toustíčky a nevím ještě jakou buchtu :nevim:

• Upravit
2288
15.1.12 11:57

holky,udělám bramborovou kaši i bez pomůcek na bramborovou kaši?poslouží mi třeba vařečka na rozmačkání ne? :D

• načítám...
sophinka
15.1.12 11:59
katkabanova píše:
holky,udělám bramborovou kaši i bez pomůcek na bramborovou kaši?poslouží mi třeba vařečka na rozmačkání ne? :D

vidlička bude lepší :lol:

• Upravit
17949
15.1.12 12:00

Jsem o hladu celý den, děti svíčkovou od babičky.

• načítám...
saracenka
15.1.12 12:24

já to samé co sophi akorát mám vývar

• Upravit
14598
15.1.12 12:47

saracenko jak na to těsto? Heru rozpustit a vychladit? jak jinak tam dostat ty vyšlehané bílky??

• načítám...
saracenka
15.1.12 12:55
Markit.Hl píše:
saracenko jak na to těsto? Heru rozpustit a vychladit? jak jinak tam dostat ty vyšlehané bílky??

hele rozpustim v mikře tu heru a chvilku to necham ..nic nechladim ,mezitim co si připravim ten zbytek k tomu tak to stačí ,potom do toho dam ty žloutky s cukrem as vanilkovým a vyšleham a pak dam ten zbytek a sníh až na konec ten do toho opatrně vmícháš ..a naliješ na plech

• Upravit
sophinka
15.1.12 13:39
saracenka píše:
já to samé co sophi akorát mám vývar

mě dneska zase hráblo takže ještě přidávám jablečné palačinky :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev