Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak u nás budou řízky z mletého masa+brambor.kaše…odpoledne možná udělám nějakou tvaroh.buchtu
Dneska dojídáme boršč
zítra oběd vaří Burger King a k večeři udělám vepřové na mrkvi s bramborem
Markit.Hl píše:
saracenko - kuju
Já se ptala jen prot,ž e zbytek polohrubé šel do bábovky a nemám, jen hladkou a hrubou - teda kámoška si dělá polohrubou smícháním těchto dvou
to bych taky udělala.. ![]()
saracenka píše:Markit.Hl píše:to bych taky udělala..
saracenko - kuju
Já se ptala jen prot,ž e zbytek polohrubé šel do bábovky a nemám, jen hladkou a hrubou - teda kámoška si dělá polohrubou smícháním těchto dvou
tak jsem šla koukat ,že bych udělala drobenkovou s tvarohem a co myslíš ..mám polohrubou..no nemám žejo
v poslední byly brouci tak šla ,mno a jako hlava děravá ,co si nenapíšu ,nemám.. ![]()
já nejsem zdatná v pečení ale snažím se a chci péct, ale za jsme v situaci, dky to nesmí býtnějak moc finančně náročné… ![]()
zapečené brambory s vepřovým masem a smetanou. fazolovou polévku. vafle, toustíčky a nevím ještě jakou buchtu ![]()
holky,udělám bramborovou kaši i bez pomůcek na bramborovou kaši?poslouží mi třeba vařečka na rozmačkání ne? ![]()
katkabanova píše:
holky,udělám bramborovou kaši i bez pomůcek na bramborovou kaši?poslouží mi třeba vařečka na rozmačkání ne?
vidlička bude lepší ![]()
saracenko jak na to těsto? Heru rozpustit a vychladit? jak jinak tam dostat ty vyšlehané bílky??
Markit.Hl píše:
saracenko jak na to těsto? Heru rozpustit a vychladit? jak jinak tam dostat ty vyšlehané bílky??
hele rozpustim v mikře tu heru a chvilku to necham ..nic nechladim ,mezitim co si připravim ten zbytek k tomu tak to stačí ,potom do toho dam ty žloutky s cukrem as vanilkovým a vyšleham a pak dam ten zbytek a sníh až na konec ten do toho opatrně vmícháš ..a naliješ na plech
saracenka píše:
já to samé co sophi akorát mám vývar
mě dneska zase hráblo takže ještě přidávám jablečné palačinky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat