Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mám je jen v soli, pepři a česneku. Než je začnu dělat, tak je ještě trošku máznu hořčicí. To bude mňamka ![]()
Eliška píše:
Zítra jsem sama doma, takže kotel boršče!!!
jé ten bych si taky dala, ve škole a školce jsem ho milovala a doma jsme ho nevařili a já ještě neměla odvahu, jak ho vaříš? mě vždy odradí to množství surovin, co potřebuju, když ho chci odzkoušet pro sebe, protože netuším,zda mi to budou ostatní baštit
Já dělám jednoduchou verzi, bez masa - osmažím cibulku, zapráším kořením, zasmahnu protlak, zaliju vodou, nechám povařit, přidám sterilovanou červenou řepu a červený zelí a zvlášť uvařené brambory na kostičky a fazole bílé a červené (z konzervy). Nechám uležet. A na talíř přidám lžíci zakysané smetany. Moc poctivý není, ale rychlovka a já ho miluju. A uvítám i jiné recepty, maminka ho vaří zas i z kořenové zeleniny.
Tak to může být dobré, ale asi by to tu moji chuť, kterou jsem myslela úplně neuspokojilo,ale za ozkoušení by to stálo, jen bych tomu dala jiný název ![]()
vím, že tam bylo nějaké maso,ale taky to nebyl ruský recept, ve škole bylo snad dokonce mleté, pak tam 100% bylo zelí, řepa, asi protlak, to si z něho asi pamatuju
Tak krom toho masa to tam mám. Klidně bych někdy zkusila i ten masový
Tipla bych prostě orestovat mleté a pak stejně? Ale četla jsem i recepty s opečenými kusy masa.
Dneska dojime kytu na paprice s ryzi a vecer udelam spagety s bolonskou
Eliška píše:
Já dělám jednoduchou verzi, bez masa - osmažím cibulku, zapráším kořením, zasmahnu protlak, zaliju vodou, nechám povařit, přidám sterilovanou červenou řepu a červený zelí a zvlášť uvařené brambory na kostičky a fazole bílé a červené (z konzervy). Nechám uležet. A na talíř přidám lžíci zakysané smetany. Moc poctivý není, ale rychlovka a já ho miluju. A uvítám i jiné recepty, maminka ho vaří zas i z kořenové zeleniny.
Eliško vařím tenhle, je sice zdlouhavý ale mooooc dobrý
http://www.toprecepty.cz/…rusky-borsc/
No a nemám ho takto světlej ![]()
mnam miluju borsc. Taky obcas delam,ale taky jen sama pro sebe. Nechapu co jim na tom nechutna ![]()
mně tu zbyly šťouchané brambory s cibulkou což mi dcera jíst nebude,tak jsem přidala do nich tvaroh,vejce,nastrouhaný eidam a hrubou mouku a usmažila placičky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat