Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
saracenka píše:
co je papriková rýže?
řekla orestovaná rýže na tuku a paprice a pak podušená.
zitra: rajska polevka s ryzi, raznici s bramborem pro me buchticky se sodo:D
Holky nemáte tip na nějaký slaný koláč? Nemám doma listové těsto ani droždí na kynutý, tak nevím, co z toho vyrobit. Máme doma Nivu a tvaroh.
Markit.Hl píše:saracenka píše:řekla orestovaná rýže na tuku a paprice a pak podušená.
co je papriková rýže?
aha
saracenka píše:
co je papriková rýže?
Rýže orestovaná na cibulce a podušená a pak zvlášť se podusí paprika + ml paprika.Pak smícháš je to výborné takové rizoto bez masa
MUFICE píše:
Holky nemáte tip na nějaký slaný koláč? Nemám doma listové těsto ani droždí na kynutý, tak nevím, co z toho vyrobit. Máme doma Nivu a tvaroh.
co toto? ozkoušeno nemám. http://www.toprecepty.cz/…ivovy-kolac/
saracenka píše:
myslíš zelenou papriku na kousky?
Jakou barvu si vybereš
nakrajíš na čtverečky,
Lepší je dodžet recept 200grýře,1cibule,30g másla a 400dcl vody nebo kuř vývaru.
Pak na to množství dávám jednu a půl papriky (podle vlelikosti) podusím na másle přidám ml papriku a pak to vše smíchám
saracenko - no taky mě to napadlo. Ale teda já se obvykle setkávám s paprikovou jako s kořením ![]()
já jsem to nikdy neslyšela ,páč já mám hubu na chleba se sádlem a ne nějaký novinky jak vy tu vaříte
![]()
saracenka píše:
já jsem to nikdy neslyšela ,páč já mám hubu na chleba se sádlem a ne nějaký novinky jak vy tu vaříte![]()
![]()
![]()
![]()
Nikdy jsem se neládoval,a tak chlebem se sádlem jako toto těhotenství ![]()
Eliška píše:MUFICE píše:co toto? ozkoušeno nemám. http://www.toprecepty.cz/…ivovy-kolac/
Vypadá to dobře, někdy to zkusím
Měla jsem už hlad, tak jsem nakonec udělala palačinky na slano ![]()
TAky jsem na chleba se sádlem ale musím dát dolů kila po porodu.
Hm kurde dala bych si škvarkovou pomazánku
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat