Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Dneska kotleta zapečená s brambory,cibulí a zakysanou smetanou.. ![]()
mila2113 píše:bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Něco pošlu kurýrem ![]()
Jinak z tuňáka vařím ráda, je to strašně rychlý a dobrý. Vždycky ho udělám na cibulce na pánvi a k tomu přihodím různý druhy zeleniny, co zrovna mám doma - kukuřice, paprika, špenát, rajčata, žampiony, lilek… Takový kuře na sto způsobů ![]()
Pečené kuřátko s bramborem a kompot. Na večeři květáková polévka
bjetuschka píše:mila2113 píše:bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Něco pošlu kurýrem
Jinak z tuňáka vařím ráda, je to strašně rychlý a dobrý. Vždycky ho udělám na cibulce na pánvi a k tomu přihodím různý druhy zeleniny, co zrovna mám doma - kukuřice, paprika, špenát, rajčata, žampiony, lilek… Takový kuře na sto způsobů
A dáváš tam tunáka z konzervy ve vl.štávě nebo čerstvého?
MUFICE píše:bjetuschka píše:A dáváš tam tunáka z konzervy ve vl.štávě nebo čerstvého?mila2113 píše:bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Něco pošlu kurýrem
Jinak z tuňáka vařím ráda, je to strašně rychlý a dobrý. Vždycky ho udělám na cibulce na pánvi a k tomu přihodím různý druhy zeleniny, co zrovna mám doma - kukuřice, paprika, špenát, rajčata, žampiony, lilek… Takový kuře na sto způsobů
Z konzervy ![]()
bjetuschka píše:MUFICE píše:Z konzervybjetuschka píše:A dáváš tam tunáka z konzervy ve vl.štávě nebo čerstvého?mila2113 píše:bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Něco pošlu kurýrem
A je lepší ve vl.štávě nebo v oleji?
saracenka píše:
hele a ten tunák je bez chuti ne?
Tak nejradši mám tunáka ve vl.štávě, házím si ho do salátu nebo na tmavé pečivo
Když z něj dělám salát, tak ho osolím a opepřím.
Jestli ve vl. šťávě nebo v oleji? Tak nějak jak kdy, co zrovna koupím. Ale vzhledem k tomu, že už na oleji dělám tu cibulku, tak spíš vl. šťávu, ať to neni tak mastný. Ale je fakt, že to tolik neřešim…
A celkově to jídlo nějak okořenim, mám třeba provensálský koření nebo rozmarýn, chilli, fantazii se meze nekladou…
Příspěvek upraven 10.01.12 v 13:47
my včera a dnes vepřový guláš s houdkovým knedlíkem a ještě mi knedlík zbyl tak k němu na zítra rozmrazím zbytek rajský a tata si vyžádal šťouchané brambory se smaženou cibulkou,mléko
Po dlouhe dobe mi prdlo v hlave a udelala jsem Tiramisu z pomazankoveho masla. ![]()
gorina píše:
Po dlouhe dobe mi prdlo v hlave a udelala jsem Tiramisu z pomazankoveho masla.
prijedu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat