Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:gorina píše:prijedu
Po dlouhe dobe mi prdlo v hlave a udelala jsem Tiramisu z pomazankoveho masla.
O.k.beru na vedomi,kdyz ti nevadi,ze bydlime od sebe 400km
.
No hele skoda ze dneska nejsi v Praze, mam odpoledne pro sebe, pujdu na kosmetiku pak neco koupit tak jsme mohly dat nekde drink:D
bjetuschka píše:
Jestli ve vl. šťávě nebo v oleji? Tak nějak jak kdy, co zrovna koupím. Ale vzhledem k tomu, že už na oleji dělám tu cibulku, tak spíš vl. šťávu, ať to neni tak mastný. Ale je fakt, že to tolik neřešim…A celkově to jídlo nějak okořenim, mám třeba provensálský koření nebo rozmarýn, chilli, fantazii se meze nekladou…
Příspěvek upraven 10.01.12 v 13:47
Díky, někdy ho zkusím dát do těstovin ![]()
bjetuschka píše:čekám čekám a kurýr nikde…mila2113 píše:bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Něco pošlu kurýrem
Jinak z tuňáka vařím ráda, je to strašně rychlý a dobrý. Vždycky ho udělám na cibulce na pánvi a k tomu přihodím různý druhy zeleniny, co zrovna mám doma - kukuřice, paprika, špenát, rajčata, žampiony, lilek… Takový kuře na sto způsobů
mila2113 píše:bjetuschka píše:čekám čekám a kurýr nikde…mila2113 píše:bjetuschka píše: špagety s tuňákem, rajčaty a horou cibulemňam bych si dala![]()
Něco pošlu kurýrem
Jinak z tuňáka vařím ráda, je to strašně rychlý a dobrý. Vždycky ho udělám na cibulce na pánvi a k tomu přihodím různý druhy zeleniny, co zrovna mám doma - kukuřice, paprika, špenát, rajčata, žampiony, lilek… Takový kuře na sto způsobů![]()
jinak tuňáka taky miluju jak píšeš kuře na sto způsobů
![]()
Tak to snědl cestou, parchant ![]()
k večeři pórková polévka já a malý, chlap a starší chleba s krabí pomazánkou
Dnes jsem varila burt gulas a myslim,ze zbyde aj na zitra. Takze mam vystarano.
my dnes meli gnochi se špenatou om. a k tomu se meli maso ze včerejška na zítra peč. stehno ryže kompot, pol.krupicová vaječná
zítra máme biftečky z divočáka (už jsou naložené) asi s hranolkama a mrňousek brambory a brokolici
michaba83 píše:
zítra máme biftečky z divočáka (už jsou naložené) asi s hranolkama a mrňousek brambory a brokolici
Do čeho jsi je naložila?mám ještě půlku divočáka v mrazáku
levmah28 píše:michaba83 píše:Do čeho jsi je naložila?mám ještě půlku divočáka v mrazáku
máš doma myslivečka?Hajný Robátko
saracenka píše:levmah28 píše:michaba83 píše:Do čeho jsi je naložila?mám ještě půlku divočáka v mrazáku
zítra máme biftečky z divočáka (už jsou naložené) asi s hranolkama a mrňousek brambory a brokolici![]()
![]()
máš doma myslivečka?Hajný Robátko
Nemám,můj vyhrál celého divočáka na plese
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat