Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pajule22 píše:
Holky,hrozne moc dobra buchta je tototaky z jablek- buchta
To vypadá žratelně ![]()
v týdnu to vyzkouším ![]()
Tak normalni clovek ma mit tak5000kJ u tehotenstvi a kojeni je to max 8000kJ, to znamena ze kdyz si dam k obedu knedlik s omackou k veceri si dam zeleninu.
Monjie píše:levmah28 píše:Tak to rozhodne nebuduMonjie píše:Mimi poroste a ty budeš kynout jak buchtalevmah28 píše:No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)Monjie píše:Stejnak přiberešsaracenka píše:ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to!
já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjoa to nemusíš ani jíst.
Přesně tak. jsem 20+0 a přibrala jsem 1,5 kg+
Monjie píše:
Tak normalni clovek ma mit tak5000kJ u tehotenstvi a kojeni je to max 8000kJ, to znamena ze kdyz si dam k obedu knedlik s omackou k veceri si dam zeleninu.
saracenka píše:Monjie píše:
Tak normalni clovek ma mit tak5000kJ u tehotenstvi a kojeni je to max 8000kJ, to znamena ze kdyz si dam k obedu knedlik s omackou k veceri si dam zeleninu.![]()
![]()
![]()
![]()
A snidane?
no normalni snidani jenom drzim ten pocet a hodne bilkovin:D to nereste:D
Monjie píše:
saracenko: co se divis?
divim se že se má žrát tak málo
![]()
jak to holky děláte, že v těhotenství hubnete??? ![]()
já přibrala asi 15 kg a to nejsem žádná „suchoprdka“ ![]()
i tak mi ještě rok po porodu pořád zůstalo nějaké to uvolněné svalstvo (špek) ![]()
saracenka píše:Monjie píše:divim se že se má žrát tak málo
saracenko: co se divis?![]()
![]()
![]()
Ja musim zrat „malo“ abych nemela 200kg:D
michaba83 píše:
jak to holky děláte, že v těhotenství hubnete???
já přibrala asi 15 kg a to nejsem žádná „suchoprdka“
i tak mi ještě rok po porodu pořád zůstalo nějaké to uvolněné svalstvo (špek)
Když jsem čekala nejstarší (14 letou), měla jsem výchozí váhu 58 kg nebo dejme tomu v tom 2 měsíci, kdy jsme dostla průkazku 62. Rodit jsme šla se 73, s těma jsem odešla z porodnice. A ty jsme měla dalších 7 let, pak jsem šla na 68 a pak znova na 73… zvykla jsme si na sebe a začala se mít ráda… hmmm pak mi nesedla HA a 10 kg za 2 měsíce
jsem na 83 kg už 5 let. dolů nešlo diety mi kvůli zdraví držet nedoporučují. cvičila jsem ráda, boucvhlo mi to na financích.
Pak jsem otěhotněla s Kačkou, přebrala jsem celkem 9 kg, ale do 3 týdnů bylo vše dole. Teď jsem zvědavá…

Já ve 20+0 (mám umytou hlavu, čerstvě jsem vylezla z vany
)
krásné bříško ![]()
v těhu jsem měla 130 cm v pase všechno mi šlo jen do břicha
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat