Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj tak se k vám přidávám.Taky často nevím co vařit a to jsem od fochu.Připadám si že vařím pořád to samé dokolečka.
Od ledna se snažím vařit zdravěji(mín nezdravě) ale taky tak aby nám to chutnalo.
Dnes budeme mít zeleninovou polévku a kuře na leču s rýží
Recepty jsem začala čerpat od Antónie Mančingové a od Havlíčka
saracenka píše:
my taky máme dneska dietu kachnu s knedlíkem a zelí červené
Dost dobrá dieta
takovou bych si taky dala říct.
dneska špagety, zítra včerejší rizoto.
Hovězí vývar s nudlema od včera a hranolky s kuřecím stehenním řízkem na přírodno obaleným v gyros koření, okurkový a hlávkový salát, ňam, jsme napsásklí a nezbylo nic.
U nás včera medový muffiny dopadly dobře, ale v těch malejch košíčkách nevykynuly, asi nebyly na pečení. Ještě je zbytek perníku a muffin taky pár, dneska nepeču. Ale kdyby byl nějakej dobrej recept na jablečnej koláč…
Eliška píše:
U nás včera medový muffiny dopadly dobře, ale v těch malejch košíčkách nevykynuly, asi nebyly na pečení. Ještě je zbytek perníku a muffin taky pár, dneska nepeču. Ale kdyby byl nějakej dobrej recept na jablečnej koláč…
grrr
no jeden mi nekdo sem vcera hazel ale uz nevim jak se jmenoval, chtela jsem ho udelat. http://www.recepty.cz/…iny-rezy-926
Pajule22 píše:
Holky,hrozne moc dobra buchta je tototaky z jablek- buchta
ta vypada luxusne,ale na me prilis moc srani:D ![]()
Ta se mi taky líbí! Hraběnčiny řezy znám, ale nerada šlehám ![]()
Stýská se mi po období švestkových koláčů, to jsem pekla plech za plechem. Není nad ovocný koláče!
a já dneska upatlala toto a teď si dám kafíčko a dortíček a prasknu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
právě že nízkotučné být nemá nic vše polo a nebo tučné ..abys právě nezkolabovala ..