Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie Ono to je jednoduchy,zadny velky srani s tim neni
A je fakt vyborna,uz jsem ji delala nekolikrat
A vzdy vsem chutnala!
já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjo
saracenka píše:
já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjo
jo to jsem na tom stejne
![]()
saracenka píše:
ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to! ![]()
Monjie píše:saracenka píše:ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to!
Stejnak přibereš
a to nemusíš ani jíst.
tak dortíček nemám ,ale užíram tady perníčky ,našla jsem je na balkoně ..
ne že by mě to chutnalo až tak teda ..přehnala jsem to totiž s kypřidlem do perníku .. ![]()
Tak já perníky mám,ale mrskla jsem je do igelitky,a schovala na další rok
já je mám jen na okrasu v misce.
levmah28 píše:Monjie píše:Stejnak přiberešsaracenka píše:ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to!
já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjoa to nemusíš ani jíst.
No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)
levmah28 píše:
Tak já perníky mám,ale mrskla jsem je do igelitky,a schovala na další rokjá je mám jen na okrasu v misce.
já udělala mísu byly výborné a sežraly se do mrtě a potom mě napadlo přidělat a řekla jsem si co budu dávat půl pytla ,dam celej ,přeciž to nevyhodim a kuwa fix ,měla jsem tam s tim šlehnout ..
Monjie píše:levmah28 píše:No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)Monjie píše:Stejnak přiberešsaracenka píše:ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to!
já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjoa to nemusíš ani jíst.
Mimi poroste a ty budeš kynout jak buchta ![]()
saracenka píše:levmah28 píše:já udělala mísu byly výborné a sežraly se do mrtě a potom mě napadlo přidělat a řekla jsem si co budu dávat půl pytla ,dam celej ,přeciž to nevyhodim a kuwa fix ,měla jsem tam s tim šlehnout ..
Tak já perníky mám,ale mrskla jsem je do igelitky,a schovala na další rokjá je mám jen na okrasu v misce.
Na to pozor
taky se mi to občas stane.
levmah28 píše:Monjie píše:Mimi poroste a ty budeš kynout jak buchtalevmah28 píše:No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)Monjie píše:Stejnak přiberešsaracenka píše:ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to!
Tak to rozhodne nebudu
Monjie píše:levmah28 píše:Tak to rozhodne nebuduMonjie píše:Mimi poroste a ty budeš kynout jak buchtalevmah28 píše:No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)Monjie píše:Stejnak přiberešsaracenka píše:ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to!
Já teď nějak kila neřeším,po porodu začnu dietovat nebo šetřit na liposukci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat