Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
8.1.12 15:52

Monjie Ono to je jednoduchy,zadny velky srani s tim neni :D A je fakt vyborna,uz jsem ji delala nekolikrat :) A vzdy vsem chutnala!

• načítám...
saracenka
8.1.12 15:53

já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjo

• Upravit
9044
8.1.12 16:10
saracenka píše:
já bych si taky dala dortíček nebo nějakou dobrůtku ,když já jsem fakt takovej vepř..achjo

jo to jsem na tom stejne :( :(

• načítám...
23033
8.1.12 16:13
saracenka píše:

ja jsem taky vepr a nejvetsi, ale s…ru na to! :zed:

• načítám...
5misa6
8.1.12 16:19
Monjie píše:
saracenka píše:

Stejnak přibereš :mrgreen: a to nemusíš ani jíst.

• Upravit
saracenka
8.1.12 16:32

tak dortíček nemám ,ale užíram tady perníčky ,našla jsem je na balkoně .. :think: ne že by mě to chutnalo až tak teda ..přehnala jsem to totiž s kypřidlem do perníku .. :think:

• Upravit
5misa6
8.1.12 16:35

Tak já perníky mám,ale mrskla jsem je do igelitky,a schovala na další rok :mrgreen: já je mám jen na okrasu v misce.

• Upravit
23033
8.1.12 16:36
levmah28 píše:
Monjie píše:
saracenka píše:

No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)

• načítám...
saracenka
8.1.12 16:39
levmah28 píše:
Tak já perníky mám,ale mrskla jsem je do igelitky,a schovala na další rok :mrgreen: já je mám jen na okrasu v misce.

já udělala mísu byly výborné a sežraly se do mrtě a potom mě napadlo přidělat a řekla jsem si co budu dávat půl pytla ,dam celej ,přeciž to nevyhodim a kuwa fix ,měla jsem tam s tim šlehnout ..

• Upravit
5misa6
8.1.12 16:39
Monjie píše:
levmah28 píše:
Monjie píše:
saracenka píše:
No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)

Mimi poroste a ty budeš kynout jak buchta :mrgreen:

• Upravit
5misa6
8.1.12 16:40
saracenka píše:
levmah28 píše:
já udělala mísu byly výborné a sežraly se do mrtě a potom mě napadlo přidělat a řekla jsem si co budu dávat půl pytla ,dam celej ,přeciž to nevyhodim a kuwa fix ,měla jsem tam s tim šlehnout ..

Na to pozor :-D taky se mi to občas stane.

• Upravit
23033
8.1.12 16:41
levmah28 píše:
Monjie píše:
levmah28 píše:
Monjie píše:
saracenka píše:
No, tak to pozor posledne jsem pri Gite zhubla 10kg, ted mam uz 7 dole doufam ze to pujde dal:)

Tak to rozhodne nebudu

• načítám...
5misa6
8.1.12 16:47
Monjie píše:
levmah28 píše:
Monjie píše:
levmah28 píše:
Monjie píše:
saracenka píše:
Tak to rozhodne nebudu

Já teď nějak kila neřeším,po porodu začnu dietovat nebo šetřit na liposukci :mrgreen:

• Upravit
23033
8.1.12 16:49

Ja dietuju uz ted:)

• načítám...
5misa6
8.1.12 16:50

To ti závidím,já na to nemám teď v těhu.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová