Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1304
8.1.12 09:15

Tak dneska lasagne, prcek kuřecí rizoto. Myslíte, že by už mohl taky s náma lasagne? A na odpoledne se peče bábovka
Dzarunko ta mléčná dieta mě zajímá, můžeš mi ji trošku přiblížit? Dík :kytka:

• načítám...
15054
8.1.12 09:17
weendulka píše:
Tak dneska lasagne, prcek kuřecí rizoto. Myslíte, že by už mohl taky s náma lasagne? A na odpoledne se peče bábovka
Dzarunko ta mléčná dieta mě zajímá, můžeš mi ji trošku přiblížit? Dík :kytka:

http://www.week.cz/…dnu/read.php?…

a je tu i na miminu diskuze

• načítám...
50155
8.1.12 09:18
saracenka píše:
MUFICE píše:
dzarunka píše:
levmah28 píše:
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.
já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou :oops: ;) jsem zvědavá jestli vydržím :think:
To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubne :palec:
mufíku kupodivu nemáš hlad .. ;) ale je to hnus ,aspon pro mě jíst samotnej tučnej tvaroh ..

Tak mám 6.den a na tvaroh jsem ještě u Havlíčka nenarazila. Je tam hodně cottage, ale nikdy ne bez pečiva nebo knackenbrotu.

• načítám...
1304
8.1.12 09:20

mufice dík :mavam: jdu to prostudovat :lol:

• načítám...
15054
8.1.12 09:23
MUFICE píše:
saracenka píše:
MUFICE píše:
dzarunka píše:
levmah28 píše:
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.
já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou :oops: ;) jsem zvědavá jestli vydržím :think:
To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubne :palec:
mufíku kupodivu nemáš hlad .. ;) ale je to hnus ,aspon pro mě jíst samotnej tučnej tvaroh ..
Tak mám 6.den a na tvaroh jsem ještě u Havlíčka nenarazila. Je tam hodně cottage, ale nikdy ne bez pečiva nebo knackenbrotu.

koukám na ní,ale to je asi náročné :think: nakoupit dle toho a pak si to vše chystat :think: nebo ne??

• načítám...
saracenka
8.1.12 09:23

já jsem se jako cítila dobře ,to nemůžu říct nic ,ale jako ten tvaroh jsem jedla půl hodiny těch 10dkg ,ale komu to nevadí .. :think: spíš bych asi vydržela celkový půst :mrgreen:

• Upravit
50155
8.1.12 09:31
dzarunka píše:
MUFICE píše:
saracenka píše:
MUFICE píše:
dzarunka píše:
levmah28 píše:
koukám na ní,ale to je asi náročné :think: nakoupit dle toho a pak si to vše chystat :think: nebo ne??

Až pojedeš na nákup, tak si nakup klidně týden dopředu a pak to není náročné. Obědy a večeře dělám i pro rodinu.

• načítám...
50155
8.1.12 09:32

Tak kámoška podle tohohle jídelníčku zhubla za 6 týdnů 5 kg a její máma dokonce 12 kg.

• načítám...
9044
8.1.12 09:34

muze prosim nekdo hodit odkaz na ten jidelnicek?? :)

• načítám...
50155
8.1.12 09:45
Pajule22 píše:
muze prosim nekdo hodit odkaz na ten jidelnicek?? :)

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
14598
8.1.12 10:29

zní to lákavě… akorát co mi je jasné, vydržet hlady 19 - 7 je pro mě nereálné - asi.

V každém případě je to momentálně pasé… :mrgreen:

• načítám...
1304
8.1.12 10:42

Holky a ještě hloupý dotaz to mléko pijete nízotučné?

• načítám...
15054
8.1.12 10:48
weendulka píše:
Holky a ještě hloupý dotaz to mléko pijete nízotučné?

polotučné ;) mléko,jogurt i tvaroh

• načítám...
20656
8.1.12 10:51

pro mě mléčná dieta tedy není … i když mléčný výrobky miluju, z tohodle bych padla :D mě stačí moje vynechání mlsání a jde to taky :dance: (ač pomaleji, „jen“ 2kg měsíčně)

• načítám...
19692
8.1.12 11:15

Dneska spenatova polivka a ryzovy nakyp ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová