Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak dneska lasagne, prcek kuřecí rizoto. Myslíte, že by už mohl taky s náma lasagne? A na odpoledne se peče bábovka
Dzarunko ta mléčná dieta mě zajímá, můžeš mi ji trošku přiblížit? Dík ![]()
weendulka píše:
Tak dneska lasagne, prcek kuřecí rizoto. Myslíte, že by už mohl taky s náma lasagne? A na odpoledne se peče bábovka
Dzarunko ta mléčná dieta mě zajímá, můžeš mi ji trošku přiblížit? Dík
http://www.week.cz/…dnu/read.php?…
a je tu i na miminu diskuze
saracenka píše:MUFICE píše:mufíku kupodivu nemáš hlad ..dzarunka píše:To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubnelevmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.![]()
jsem zvědavá jestli vydržím
ale je to hnus ,aspon pro mě jíst samotnej tučnej tvaroh ..
Tak mám 6.den a na tvaroh jsem ještě u Havlíčka nenarazila. Je tam hodně cottage, ale nikdy ne bez pečiva nebo knackenbrotu.
MUFICE píše:saracenka píše:Tak mám 6.den a na tvaroh jsem ještě u Havlíčka nenarazila. Je tam hodně cottage, ale nikdy ne bez pečiva nebo knackenbrotu.MUFICE píše:mufíku kupodivu nemáš hlad ..dzarunka píše:To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubnelevmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.![]()
koukám na ní,ale to je asi náročné
nakoupit dle toho a pak si to vše chystat
nebo ne??
já jsem se jako cítila dobře ,to nemůžu říct nic ,ale jako ten tvaroh jsem jedla půl hodiny těch 10dkg ,ale komu to nevadí ..
spíš bych asi vydržela celkový půst ![]()
dzarunka píše:MUFICE píše:koukám na ní,ale to je asi náročnésaracenka píše:Tak mám 6.den a na tvaroh jsem ještě u Havlíčka nenarazila. Je tam hodně cottage, ale nikdy ne bez pečiva nebo knackenbrotu.MUFICE píše:mufíku kupodivu nemáš hlad ..dzarunka píše:To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubnelevmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
nakoupit dle toho a pak si to vše chystat
nebo ne??
Až pojedeš na nákup, tak si nakup klidně týden dopředu a pak to není náročné. Obědy a večeře dělám i pro rodinu.
Tak kámoška podle tohohle jídelníčku zhubla za 6 týdnů 5 kg a její máma dokonce 12 kg.
Pajule22 píše:
muze prosim nekdo hodit odkaz na ten jidelnicek??
zní to lákavě… akorát co mi je jasné, vydržet hlady 19 - 7 je pro mě nereálné - asi.
V každém případě je to momentálně pasé… ![]()
weendulka píše:
Holky a ještě hloupý dotaz to mléko pijete nízotučné?
polotučné
mléko,jogurt i tvaroh
pro mě mléčná dieta tedy není … i když mléčný výrobky miluju, z tohodle bych padla
mě stačí moje vynechání mlsání a jde to taky
(ač pomaleji, „jen“ 2kg měsíčně)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat