Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jogurtový muffiny jsou v troubě, akorát jsem nevychytala, že mám doma jen pár košíčků, tak půlka je takových úplně prťavých. Když nemám formu, v čem ještě jde nouzově píct? Jednou někdo psal, že snad i v kávových šálcích??
levmah28 píše:veveruskaa píše:Ne to jsou i koblihyMUFICE píše:koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…levmah28 píše:A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
pečený jsou vdolky a koblihy smažený ne?
každopádně já bych taky ročnímu prckovi nedala, však se ještě nadlábne později ![]()
Zítra vepřové medailonky s nivovou omáčkou a hranolky, dítě vepřový medailonek na sucho a brambor, plus přesnídávka.
Koblihy - tak u našich z nich vždycky tekl tuk horem dolem, asi bych to holce nedala (má skoro rok a půl). Palačinky a lívance jí taky dělávám bez tuku nebo na minimu másla. ![]()
mňam tady je to samá dobrůtka
kobližky, domácí uzený, žebírka, mufiny (Eliško s pečením bohužel neporadím), litý perník … hmmm hned bych si taky zobla a já tu žužlám syrovou mrkev, njn, když ty kila samy neslezou že ![]()
záruční doba - pokud je tam min.trvanlivost, tak klidně jím i pak, když to vypadá jedle. Pokud je tam ale napsáno spotřebovat do, tak to bych neriskovala
sandrik píše:levmah28 píše:pečený jsou vdolky a koblihy smažený ne?veveruskaa píše:Ne to jsou i koblihyMUFICE píše:koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…levmah28 píše:A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.![]()
každopádně já bych taky ročnímu prckovi nedala, však se ještě nadlábne později
vdolky i koblihy se smaží i pečou v troubě ![]()
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.
levmah28 píše:
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.
já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
jsem zvědavá jestli vydržím ![]()
Mléčnou?o tom jsem už někde slyšela.Já nevím co budu jís,ale koblihy už nechci vidět.
dzarunko - tak jsem zas o něco chytřejší ![]()
já mám taky „dietu“ - nejíst sladký, teď už to celkem jde, ale na začátku ten absťák po čokoládě!
![]()
sandrik píše:
dzarunko - tak jsem zas o něco chytřejšíjá mám taky „dietu“ - nejíst sladký, teď už to celkem jde, ale na začátku ten absťák po čokoládě!
![]()
no já mám dnes k jídlu 1250ml mléka a 2 litry neslazených tekutin ![]()
dzarunka píše:levmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.![]()
jsem zvědavá jestli vydržím
To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubne ![]()
dzarunka píše:levmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.![]()
já s ní praštila 9den ..
dole 2kg a fakt jsem to držela poctivě
MUFICE píše:dzarunka píše:To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubnelevmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
mufíku kupodivu nemáš hlad ..
ale je to hnus ,aspon pro mě jíst samotnej tučnej tvaroh ..
Ja do mlecny jdu od pondeli
poprve jsem vydrzela jen 3 dny a pak sebou svihla ![]()
Jinak dneska dojime zapeceny brambory
saracenka píše:MUFICE píše:mufíku kupodivu nemáš hlad ..dzarunka píše:To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubnelevmah28 píše:já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou
ale je to hnus ,aspon pro mě jíst samotnej tučnej tvaroh ..
Ja jsem se z toho tvarohu malem
,tak jsem misto toho pak jedla Cottage
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat