Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Levmah nějakou koblihu pošli
![]()
Zítra obědváme u našich, takže nevařím, v pondělí a v úterý cácorky ve školce, manža v práci, tak to si asi zaskočím někam s kamarádkou na obýdek ![]()
levmah28 píše:veveruskaa píše:Já nevěděla kolik má malý. . . . .levmah28 píše:v roce bych koblihy - smažené a sladké nedala, je to tučné jako blázen, velmi pravděpodobně by dítě bolelo bříško, nebo mělo průjem…nikita066 píše:Proč by jsi to malému nedala?dělala jsem to přesně podle receptulevmah28 píše:majolka a rum? Dělala jsi to uplně přesně dle receptu? No i když to bych asi malému dát nemohla
www.toprecepty.cz/…y-z-majolky/ tady ten.
v pohodě, zapni si podpisy ![]()
veveruskaa píše:levmah28 píše:v pohodě, zapni si podpisyveveruskaa píše:Já nevěděla kolik má malý. . . . .levmah28 píše:v roce bych koblihy - smažené a sladké nedala, je to tučné jako blázen, velmi pravděpodobně by dítě bolelo bříško, nebo mělo průjem…nikita066 píše:Proč by jsi to malému nedala?dělala jsem to přesně podle receptulevmah28 píše:majolka a rum? Dělala jsi to uplně přesně dle receptu? No i když to bych asi malému dát nemohla
www.toprecepty.cz/…y-z-majolky/ tady ten.
Já je zapínám jen výjmečně.
Včera jsem dělala čočku s uzeninou a zbyla, tak ji dneska kluci dojedli, malá měla knedlík s vajíčkem. Zítra bude kuřecí na paprice, knedlík a pro mě těstoviny, možná si se mnou dá i dcera.
Zbyl mi tu mírně prošlý bílý jogurt, uvažuju, co s ním ![]()
Zítra vyřešeno, malej chtěl hranolky, tak jsem vytáhla kuřecí stehenní řízky. Absolvovala jsem nákup s komplet dětským doprovodem, než jsme nakoupili, setmělo se a děti se divily, že jsme tam byli celý den ![]()
Eliška píše:
Zbyl mi tu mírně prošlý bílý jogurt, uvažuju, co s ním
Zítra vyřešeno, malej chtěl hranolky, tak jsem vytáhla kuřecí stehenní řízky. Absolvovala jsem nákup s komplet dětským doprovodem, než jsme nakoupili, setmělo se a děti se divily, že jsme tam byli celý den
Já nevím, kdyby to bylo den, možná bych z něj něco upekla
, jinak rizikové jogurty (spotřeba ten den jí manžel
)
je prošlej ve čtvrtek
právě, uvažovala jsem, jestli ještě jde něco upíct, jak starý jogurty zpracováváte do buchty?
sakra, teď si matně vypbavuju, že jsem někde v nemocnici slyšela doktora, že nedlouho prošlý jogurty jsou snad i zdravíprospěšný???
Jak říkám tak ten den, dva a zatím jsme se nepo....., otevři, koukni, ochutnej, myslím, že mu nic nebude ![]()
Tady to taky někdo píše (diskuse Co s hodně jogurtem)
„Mám známou, která je něco jako pracovnice ČOI a říkala, že prošlý jogurt je dokonce lepší, protože je tam více rozmnožených těch dobrých bakterií.. Ale ne zase moc, asi max. týden..“
No myslím že v buchtě se to zvládne
Teď jen jakou vybrat.
Eliška píše:
„Mám známou, která je něco jako pracovnice ČOI a říkala, že prošlý jogurt je dokonce lepší, protože je tam více rozmnožených těch dobrých bakterií.. Ale ne zase moc, asi max. týden..“
No myslím že v buchtě se to zvládneTeď jen jakou vybrat.
To je fakt, máma pracovala s chlapem co byl chemik a taky jim furt říkal, že tomu nic není. Jinak bych to klidně dala do buchty, dávám tam i prošlá vejce. Naše babka kupovala 2 dny prošlou šlehačku na svíčkovou, pt pak měla tu správnou chut ![]()
MUFICE píše:Eliška píše:To je fakt, máma pracovala s chlapem co byl chemik a taky jim furt říkal, že tomu nic není. Jinak bych to klidně dala do buchty, dávám tam i prošlá vejce. Naše babka kupovala 2 dny prošlou šlehačku na svíčkovou, pt pak měla tu správnou chut
No myslím že v buchtě se to zvládneTeď jen jakou vybrat.
Tak já když zapomenu v lednici šlehačku s jedním dvouma dny po termínu, máme taky svíčkovou nebo slepici na paprice ![]()
Tak jsem našla recept na muffiny z jogurtu a medu, zkusím. Dojídáme litý perník od včera, tak zas něco jinýho. V tesku neměli vejce
ještě že mám nějaký zbytky. A ani jedno celý kuře ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já nevěděla kolik má malý. . . . .